ZADNJI DAN AKCIJE – 50% popust na VSE top programe!

ZADNJI DAN AKCIJE – 50% popust na VSE top programe!

Želite shujšati in celostno preoblikovati svoje telo? Kar 50% ugodneje?

  • Si želite ponovno zasijati v svojem lepem in FIT ženskem telesu?
  • Ste pripravljeni dokončno izstopiti iz začaranega kroga nezdravih vzorcev in navad?
  • Si želite, sočasno z odvečnimi kilogrami, odpraviti tudi celulit in izboljšati tonus?
  • Bi radi ponovno povrnili mladosten in svež videz vaše kože?
  • Iščete ekskluzivno, intimno in butično okolje prilagojeno sodobnim ženskam?

Potem ste na pravem mestu. Z Linea Snello v mesecu dni v povprečju izgubite kar 1 konfekcijsko številko!
Stojimo za svojimi obljubami, saj vam, kot edini na tržišču, zagotavljamo 100% pisno garancijo dogovorjenih rezultatov.

Dobrodošli v “ČRNI TEDEN” z Linea Snello! Podarjamo vam kar 50% popust na VSE Linea Snella top programe!

Pohitite! Izjemna ponudba “ČRNI PETEK” velja le teden dni – od ponedeljka, 20.11.2023do ponedeljka, 27.11.2023

S kar 50% popustom lahko zakupite VSE redne programe  Snelly Star in Snelly Lifestlye. Pri nakupu programa Snelly Star pa prejmete tudi 100% pisno jamstvo dogovorjenih rezultatov! Tako bo vaša pot do vitke linije in odličnega počutja hitra, udobna in pisno zajamčena.

Zakupljen program se mora v celoti izkoristiti najkasneje do 31.3.2024. Ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Izbere se tista, ki je za vas, glede na aktualno promocijo, najugodnejša. Nudimo pa vam tudi ugodne, brezobrestne plačilne pogoje za obročno odplačevanje izbranega programa oblikovanja telesa.

Oglejte si zgodbe o uspehu naših obiskovalk.

Ste tudi vi pripravljeni na celostno preobrazbo?
V Linea Snelli preoblikujte svoje telo do 4 krat hitreje, udobno in pisno zajamčeno. Zagotovite si vitko linijo, odlično psihofizično kondicijo in samozavestno uživanje v svojem lepem telesu.

Ujemite izjemo priložnost “ČRNEGA TEDNA”! Pridružite se nam v enem od 9-ih centrov po Sloveniji. Hitro, udobno in, le sedaj, kar 50% ugodneje stopite na pot do svojih ciljev.

Rezervirajte še danes svoj brezplačen, neobvezujoč posvet.

Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. S Snelly svetovalko se boste v prijetnem okolju pogovorili o vaših željah, ciljih in strategiji, kako jih doseči v le dveh urah tedensko.

Več informacij pridobite v svojem najbližjem centru Linea Snella.

Za postavo, zdravje in samozavest, kot si jih želite, začnite še danes!

Želim rezervirati svoj brezplačen posvet

Do vitke linije in blagostanja na nežen in ženski prijazen način.

Stroge diete in (pre)naporna telesna vadba niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, hormonskega neravnovesja, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa? V Linea Snelli zagovarjamo mehkejše pristope, ki vodijo do skladne in FIT ženske postave.

Od odvečnih kilogramov in centimetrov se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub.

Zadostujeta le dve uri tedensko.

V 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji poskrbimo za idealno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij in svetovanj po vaši meri. Vadimo kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1300 kalorij! Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37°C in infra žarki.

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10-ih obiskih), kar vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Linea Snella olajša tam, kjer se olajšati da.

V 9-ih Snelly zelenih oazah ste VI na prvem mestu. Na poti do cilja vas individualno spremlja tudi ekipa strokovnjakov s področja uravnotežene prehrane, kineziologije in psihološke podpore.

Čas, ki ga preživite v Linea Snelli pa je, poleg hitrega in učinkovitega preoblikovanja telesa, namenjen tudi temu, da si odpočijete od vsakodnevnih izzivov, stresa in skrbi. Posvetite ga le SEBI. Zato v naših centrih ni TV zaslonov z najnovejšimi serijami, niti otrok, ki bi med vadbo zahtevali vašo pozornost.

Zdrav življenjski slog in krepitev stika samih s seboj so najboljša protiutež stresu, izčrpanosti, anksioznosti in preobremenjenosti. Linea Snella je zato mesto zmernosti. Mesto, kjer je vse usmerjeno v dober stik samih s seboj, v tukaj in zdaj. Mesto zdravja in blagostanja!

Tudi slovenska diva, gospa Helena Blagne, svojo čudovito postavo in odlično kondicijo že 15. leto vzdržuje v centru Linea Snella Ljubljana.

Preverite tudi druge zgodbe o uspehu.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!