Pripravite najljubši bikini! Do poletnega dopusta lahko izgubite še 2 – 3 konfekcijske številke!

Zagotovite si samozavestno uživanje v vročih dneh. Rezervirajte svoj brezplačen posvet še danes!

Zavrtite KOLO SREČE in zadenite “POPOLN BIKINI” – intenzivno preoblikovanje telesa kar 40% ugodneje!

  • Sanjate o vitki liniji in telesu, v katere boste popolnoma sproščeni tudi v vročih dneh?
  • Si želite sočasno s preoblikovanjem telesu odpraviti tudi celulit?
  • Imate dovolj skrivanja za dolgimi oblačili in brisačami?

Potem ste na pravem mestu. Vaši cilji so popolnoma dosegljivi! Z Linea Snello lahko do dopusta izgubite še 2 – 3 konfekcijske številke!
Stojimo za svojimi obljubami, saj vam zagotavljamo 100% pisno garancijo dogovorjenih rezultatov.

Ne izgubljajte dragocenega časa, rezervirajte svoj brezplačen posvet še danes. Pridružite se nam v enem od 9-ih centrov po Sloveniji. Hitro, udobno in, le sedaj, do 40% ugodneje preoblikujte svojo telo še pred poletjem!

Želite samozavestno uživati v toplih dneh? Rezervirajte svoj neobvezujoč, brezplačen posvet.

Poletje je pred vrati – pripravite svoj najljubši bikini!

Še bolje pa bo, če razmislite o nakupu novega, prav takšnega kot si ga že dolgo želite. Skupaj bomo poskrbeli, da se boste v njem počutili lepi in samozavestni.

Zdaj je skrajni čas za ukrepanje! Mi pa vam bomo vašo odločitev za preobrazbo še olajšali s posebno predpoletno BIKINI akcijo!

Le med 1. in 31. majem 2024, oz. do razprodaje 75 paketov, lahko ujamete svoj izbrani, redni program preoblikovanja telesa Snelly Star, Snelly Lifestyle ali Snelly Beauty z zajamčenim popustom od 25 do kar 40%!

Zato začnite danes in se pripravite na najboljše poletje doslej!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella in s prijazno in strokovno Snelly terapevtko določite svoj redni program Snelly Star, Snelly Lifestyle ali Snelly Beauty. Nato, še pred nakupom, enkrat zavrtite KOLO SREČE, ki je umeščeno v centru, in pridobite od 25% do 35% POPUSTA na celotni program.

V kolikor pa se bo kolo sreče ustavilo na polju “POPOLN BIKINI”, boste prejeli kar 40% popust na celoten dogovorjeni program.

Tako bo vaša pot do vitke linije in lepega telesa udobna, ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!

Ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Izbere se tista, ki je za vas, glede na aktualno promocijo, najugodnejša. Nudimo pa vam tudi popolnima brezobrestne plačilne pogoje za obročno odplačevanje izbranega programa oblikovanja telesa.

Dobrodošli v svet Linea Snella – v zelene, čisto ženske oaze FIT forme, lepote in psihofizičnega ravnovesja. Veselimo se vaše poletne preobrazbe!

Želim rezervirati svoj brezplačen posvet

Oglejte si zgodbe o uspehu naših obiskovalk.

Ste tudi vi pripravljeni na celostno preobrazbo?

V Linea Snelli preoblikujte svoje telo do 4 krat hitreje, udobno in pisno zajamčeno. Zagotovite si vitko linijo, odlično psihofizično kondicijo in samozavestno uživanje v svojem lepem telesu. Pridružite se nam v enem od 9-ih centrov po Sloveniji. Hitro, udobno in, le sedaj, do kar 50% ugodneje stopite na pot do svojih ciljev.

Rezervirajte še danes svoj brezplačen, neobvezujoč posvet.

Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. S Snelly svetovalko se boste v prijetnem okolju pogovorili o vaših željah, ciljih in strategiji, kako jih doseči v le dveh urah tedensko.

Več informacij pridobite v svojem najbližjem centru Linea Snella. Za postavo, zdravje in samozavest, kot si jih želite, začnite še danes!

Želim rezervirati svoj brezplačen posvet

Do vitke linije in blagostanja na nežen in ženski prijazen način.

Stroge diete in (pre)naporna telesna vadba niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, hormonskega neravnovesja, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa? V Linea Snelli zagovarjamo mehkejše pristope, ki vodijo do skladne in FIT ženske postave. Od odvečnih kilogramov in centimetrov se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub.

Zadostujeta le dve uri tedensko.

V 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji poskrbimo za idealno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij in svetovanj po vaši meri. Vadimo kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1300 kalorij! Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37°C in infra žarki. V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih, kar vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Linea Snella olajša tam, kjer se olajšati da.

V 9-ih Snelly zelenih oazah ste VI na prvem mestu. Na poti do cilja vas individualno spremlja tudi ekipa strokovnjakov s področja uravnotežene prehrane, kineziologije in psihološke podpore. Čas, ki ga preživite v Linea Snelli pa je, poleg hitrega in učinkovitega preoblikovanja telesa, namenjen tudi temu, da si odpočijete od vsakodnevnih izzivov, stresa in skrbi. Posvetite ga le SEBI. Zato v naših centrih ni TV zaslonov z najnovejšimi serijami, niti otrok, ki bi med vadbo zahtevali vašo pozornost. Zdrav življenjski slog in krepitev stika samih s seboj so najboljša protiutež stresu, izčrpanosti, anksioznosti in preobremenjenosti. Linea Snella je zato mesto zmernosti. Mesto, kjer je vse usmerjeno v dober stik samih s seboj, v tukaj in zdaj. Mesto zdravja in blagostanja!

Tudi slovenska diva, gospa Helena Blagne, svojo čudovito postavo in odlično kondicijo že 15. leto vzdržuje v centru Linea Snella Ljubljana. Preverite tudi druge zgodbe o uspehu.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!