Zadenite “POMLADNI RAZCVET” – vitko linijo kar 40% ugodneje!

Rezervirajte svoj neobvezujoč, BREZPLAČEN POSVET še danes.

To pomlad se razcvetite tudi vi! Le v teh dneh si lahko zagotovite POMLADNO PREOBRAZBO kar do 40% ugodneje!

  • Si želite v pomlad vstopiti prenovljeni, zdravi in v najboljši verziji sebe?
  • Ste pripravljeni dokončno izstopiti iz začaranega kroga nezdravih vzorcev in osvojiti zdrave navade za vse življenje?
  • Si želite, sočasno z odvečnimi kilogrami, odpraviti tudi celulit, izboljšati mišični tonus in pripraviti na poletje?
  • Iščete ekskluzivno, intimno in butično okolje prilagojeno sodobnim ženskam?

Potem ste na pravem mestu.
V Linea Snelli v mesecu dni v povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko. Za to zadostujeta že dve uri tedensko. Ta čas posvetite le SEBI. Poleg 25 minutne, individualno sestavljene in nenaporne vadbe, med katero porabite do kar 1300 kcal, že vključuje tudi sproščanje in negovanje kože v savni Bodywarm. Pričakuje vas popolna kombinacija aktivnosti in sproščanja.

In najpomembnejše?
V centrih Linea Snella stojimo za svojimi obljubami. Kot edini na tržišču vam zagotavljamo 100% pisno garancijo vaših dogovorjenih rezultatov.

Rezervirajte svoj brezplačen posvet v najbližjem centru Linea Snella!

Manj odvečnih kilogramov = več sreče, zdravja in zadovoljstva!

Ste pripravljeni, da končno stopite na pot bolj zdravega in kakovostnega življenja? Prav DANES je najboljši dan za začetek vaše FIT preobrazbe! Le še do 29. februarja 2024, oz. do razprodaje 75 prostih paketov, si lahko zagotovite najcelovitejši redni program Snelly Star ali redni Snelly Lifestyle program kar do 40% UGODNEJE!  Tako boste pisno zajamčeno stopili na pot do VITKE LINIJE in odličnega počutja v svojem telesu.

Tudi gospa Sabina je zadela “POMLADNI RAZCVET”! 🙂 Pravi, da se že nadvse veseli prihajajoče pomladi. 

Rezervirajte še danes svoj brezplačen posvet!

Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. S prijazno in strokovno Snelly terapevtko določite svoj program preoblikovanja telesa in, še pred nakupom, zavrtite “KOLO SREČE”! Tako pridobite od 25 do kar 35% POPUSTA! Še več… v kolikor se bo kolo sreče ustavilo na polju “POMLADNI RAZCVET”, boste svoj izbrani, redni program oblikovanja telesa Snelly Star ali Snelly Lifestyle prejeli kar 40% ugodneje! Tako bo vaša pot do vitke linije udobna, ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!

* Vsaka posameznica lahko zavrti “kolo sreče” le enkrat. Razporeditev popustov na “Kolesu sreče” je enaka v vseh centrih Linea Snella v Sloveniji. Več informacij pridobite v svojem izbranem centru Linea Snella.

Ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Izbere se tista, ki je za vas, glede na aktualno promocijo, najugodnejša. Nudimo pa vam tudi popolnima brezobrestne plačilne pogoje za obročno odplačevanje izbranega programa oblikovanja telesa.

Dobrodošli v svet Linea Snella… V zelene, čisto ženske oaze FIT forme, lepote in psihofizičnega ravnovesja. Veselimo se vaše preobrazbe!

Želim rezervirati svoj brezplačen posvet

Oglejte si zgodbe o uspehu naših obiskovalk.

Ste tudi vi pripravljeni na celostno preobrazbo?

V Linea Snelli preoblikujte svoje telo do 4 krat hitreje, udobno in pisno zajamčeno. Zagotovite si vitko linijo, odlično psihofizično kondicijo in samozavestno uživanje v svojem lepem telesu. Pridružite se nam v enem od 9-ih centrov po Sloveniji. Hitro, udobno in, le sedaj, do kar 50% ugodneje stopite na pot do svojih ciljev.

Rezervirajte še danes svoj brezplačen, neobvezujoč posvet.

Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. S Snelly svetovalko se boste v prijetnem okolju pogovorili o vaših željah, ciljih in strategiji, kako jih doseči v le dveh urah tedensko.

Več informacij pridobite v svojem najbližjem centru Linea Snella. Za postavo, zdravje in samozavest, kot si jih želite, začnite še danes!

Želim rezervirati svoj brezplačen posvet

Do vitke linije in blagostanja na nežen in ženski prijazen način.

Stroge diete in (pre)naporna telesna vadba niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, hormonskega neravnovesja, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa? V Linea Snelli zagovarjamo mehkejše pristope, ki vodijo do skladne in FIT ženske postave. Od odvečnih kilogramov in centimetrov se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub.

Zadostujeta le dve uri tedensko.

V 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji poskrbimo za idealno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij in svetovanj po vaši meri. Vadimo kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1300 kalorij! Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37°C in infra žarki. V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih, kar vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Linea Snella olajša tam, kjer se olajšati da.

V 9-ih Snelly zelenih oazah ste VI na prvem mestu. Na poti do cilja vas individualno spremlja tudi ekipa strokovnjakov s področja uravnotežene prehrane, kineziologije in psihološke podpore. Čas, ki ga preživite v Linea Snelli pa je, poleg hitrega in učinkovitega preoblikovanja telesa, namenjen tudi temu, da si odpočijete od vsakodnevnih izzivov, stresa in skrbi. Posvetite ga le SEBI. Zato v naših centrih ni TV zaslonov z najnovejšimi serijami, niti otrok, ki bi med vadbo zahtevali vašo pozornost. Zdrav življenjski slog in krepitev stika samih s seboj so najboljša protiutež stresu, izčrpanosti, anksioznosti in preobremenjenosti. Linea Snella je zato mesto zmernosti. Mesto, kjer je vse usmerjeno v dober stik samih s seboj, v tukaj in zdaj. Mesto zdravja in blagostanja!

Tudi slovenska diva, gospa Helena Blagne, svojo čudovito postavo in odlično kondicijo že 15. leto vzdržuje v centru Linea Snella Ljubljana. Preverite tudi druge zgodbe o uspehu.

Dobrodošli v svet Linea Snella... V zelene, čisto ženske oaze FIT forme, lepote in psihofizičnega ravnovesja.

Rezervirajte svoj brezplačen posvet in naredite prvi korak na poti h kakovostnejšemu življenju. Pričakujemo vas v 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji. Veselimo se srečanja z vami!

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!