Brezplačno psihološko svetovanje na daljavo

Brezplačno psihološko svetovanje na daljavo

Zadnje obdobje je v nas vzbudilo ogromno čustev in občutkov, tako prijetnih kot neprijetnih. V umu se nam porajajo najrazličnejše misli, ki imajo pomemben vpliv na to, kako doživljamo trenutno situacijo in kako se nanjo odzivamo. Pomembno je, da se proti mislim, ki prihajajo, ne borimo, jih ne vrednotimo, temveč zgolj nevtralno sprejmemo in preučimo njihovo realno vrednost.

Brezplačno psihološko svetovanje

Pozornost usmerimo vase in v skrb zase. Slednja se začne s skrbnostjo pri najbolj osnovnih dejavnikih. To so ustrezna prehrana, primerna rekreacija, skrb za dober spanec, pa tudi za ohranjanje dobrih medosebnih odnosov, čeravno le ti danes potekajo nekoliko drugače kot smo sicer vajeni. Za vse to se trudimo tudi v naši mali skupnosti, virtualni zeleni Facebook skupini @Linea Snella – za telesno in duševno blagostanje. Pridružite se nam.

Včasih pa lahko vsak od nas začuti, da je nelagodje prešlo tisto mejo, kjer smo lahko sami ohranjali notranje ravnotežje. Čustveno in psihično razbremenitev ter učinkovito spoprijemanje s porajajočo tesnobo in drugimi neugodnimi psihološkimi stanji je pomembno naslavljati. Ob tem vam želimo vsaj malo olajšati izzive trenutnega obdobja.

V ta namen vam Barbara Humar, univerzitetno certificirana profesionalna coachinja in edukantka psihosocialne pomoči pod supervizijo ponuja brezplačno psihološko svetovanje. Barbara ima večletne izkušnje svetovanja in vam je na voljo po telefonu 031 691 998 oziroma elektronski pošti  psiholosko.svetovanje@lineasnella.si, kjer se boste skupaj dogovorili za termin in način srečanja (Zoom, Skype, telefon).

Svetuje vam lahko predvsem glede:

  • skrbi za lastno psihično in telesno dobro počutje;
  • učinkovitega preživljanja stanja osamljenosti;
  • ohranjanja in skrbi za družinske in partnerske odnose;
  • premagovanja tesnobe, strahu, anksioznosti in drugih čustvenih problemov;
  • težav s čustvenim prenajedanjem;
  • spodbud in namigov za samopomoč;
  • informiranja o dostopnosti drugih oblik pomoči …

S trenutno situacijo se bomo lažje soočili, če imamo v mislih, da nam lahko nekdo prisluhne in pomaga. Navsezadnje pomoč pomeni “iti po MOČ”.

Toplo vabljeni!

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!