Dosežite svojo sanjsko postavo in oblecite najljubši bikini! Do poletnega dopusta lahko izgubite še do 2 konfekcijski številki!

Dosežite svojo sanjsko postavo in oblecite najljubši bikini! Do poletnega dopusta lahko izgubite še do 2 konfekcijski številki!

Zavrtite KOLO SREČE in zadenite “POPOLN BIKINI” – intenzivno preoblikovanje telesa kar 50% ugodneje!

  • Sanjate o vitki liniji in telesu, v katere boste popolnoma sproščeni tudi v vročih dneh?
  • Si želite sočasno s preoblikovanjem telesu odpraviti tudi celulit?
  • Imate dovolj skrivanja za dolgimi oblačili in brisačami?

Potem ste na pravem mestu. Vaši cilji so popolnoma dosegljivi! Z Linea Snello lahko do dopusta izgubite še 2 konfekcijski številki!
Stojimo za svojimi obljubami, saj vam zagotavljamo 100% pisno garancijo uspeha.

Ne izgubljajte dragocenega časa, rezervirajte svoj brezplačen posvet še danes. Pridružite se nam v enem od 9-ih centrov po Sloveniji. Hitro, udobno in, le sedaj, do 50% ugodneje preoblikujte svojo telo še pred poletjem.

Poletje je pred vrati – pripravite svoj najljubši bikini!

Še bolje pa bo, če razmislite o nakupu novega, prav takšnega kot si ga že dolgo želite. Skupaj bomo poskrbeli, da se boste v njem počutili lepi in samozavestni.

Zdaj je skrajni čas za ukrepanje! Mi pa vam bomo vašo odločitev za preobrazbo še olajšali s posebno predpoletno BIKINI akcijo!

Le med 3. in 31. majem 2023, oz. do razprodaje 75 paketov, lahko ujamete svoj izbrani, redni program preoblikovanja telesa Snelly Star, Snelly Lifestyle ali Snelly Beauty z zajamčenim popustom od 25 do kar 50%!

Zato začnite danes in se pripravite na najboljše poletje doslej!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella in s prijazno in strokovno Snelly terapevtko določite svoj program Snelly Star, Snelly Lifestyle ali Snelly Beauty. Nato, še pred nakupom, enkrat zavrtite KOLO SREČE, ki je umeščeno v centru, in pridobite od 25% do 35% POPUSTA na celotni program.

V kolikor pa se bo kolo sreče ustavilo na polju “POPOLN BIKINI”, boste prejeli kar 50% popust na celoten dogovorjeni program.

 

Tako bo vaša pot do vitke linije in lepega telesa udobna, ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!
Nudimo pa vam tudi ugodne, brezobrestne plačilne pogoje za obročno odplačevanje izbranega programa oblikovanja telesa.

Več informacij pridobite v svojem najbližjem centru Linea Snella.

Za postavo, kot si jo želite, in samozavest na plaži začnite še danes!

Želim rezervirati svoj brezplačen posvet

 

Do vitke linije in blagostanja na nežen in ženski prijazen način.

Stroge diete in (pre)naporna telesna vadba niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, odvečnega kortizola, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa? V Linea Snelli zagovarjamo mehkejše pristope, ki vodijo do skladne in FIT ženske postave.
Od odvečnih kilogramov in centimetrov se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub.

V 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji poskrbimo za idealno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij in svetovanj po vaši meri. Vadimo kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar 3 do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1200 kalorij! Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37°C in infra žarki.

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10-ih obiskih), kar vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Linea Snella olajša tam, kjer se olajšati da.

V 9-ih Snelly zelenih oazah ste VI na prvem mestu. Svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! Ob tem vas individualno spremlja tudi ekipa strokovnjakov s področja uravnotežene prehrane, kineziologije in psihološke podpore.

Čas, ki ga preživite v Linea Snelli pa je, poleg hitrega in učinkovitega preoblikovanja telesa, namenjen tudi temu, da si odpočijete od vsakodnevnih izzivov, stresa in skrbi. Posvetite ga le SEBI.

Zdrav življenjski slog in krepitev stika samih s seboj so najboljša protiutež stresu, izčrpanosti, anksioznosti in preobremenjenosti. Linea Snella je zato mesto zmernosti. Mesto, kjer je vse usmerjeno v dober stik samih s seboj, v tukaj in zdaj. Mesto zdravja in blagosta!

Preverite naše zgodbe o uspehu!

 

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!