Danes je pravi dan za začetek vaše preobrazbe – 30% ugodneje!

Danes je pravi dan za začetek vaše preobrazbe – 30% ugodneje!

Si želite sproščeno uživati v svojem lepem, skladnem telesu?

  • Si želite prekiniti začarani krog nezdravih vzorcev in navad?
  • Si želite, sočasno z odvečnimi kilogrami, odpraviti tudi celulit in preoblikovati telo?
  • Želite odlično psihofizično formo prenesti tako v jesenski čas kot v vse življenje?

Le v zelenih ženskih oazah Linea Snella so vaši dogovorjeni rezultati pisno ZAJAMČENI! Le v teh dneh pa lahko svoje cilje dosežete kar 30% ugodneje!

Preoblikujte svoje telo hitro, učinkovito in popolnoma varno! Zagotovite si FIT formo za hladnejši del leta in vse življenje.
Mi pa vam vse do 9. oktobra 2023, oz. do razprodaje 75 paketov, omogočamo, da v 9 ih centrih Linea Snella svoje telo oblikujete kar 30% ugodneje. In kar je najpomembneje – na ženski prijazen, celosten in trajen način.


Rezervirajte še danes svoj brezplačen, popolnoma neobvezujoč posvet. 

Ujemite izjemen, 30% popust na celotni program! Rezervirajte svoj brezplačen posvet še danes!

Kako do vitke linije s kar 30% popustom? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella in s prijazno in strokovno Snelly terapevtko določite svoj redni program Snelly Star, Snelly Lifestyle ali Snelly Beauty. Mi pa vam bomo podarili kar 30% popust na celoten dogovorjeni program.

V Linea Snelli ste na pravem mestu. Stojimo za svojimi obljubami, saj vam zagotavljamo 100% pisno garancijo uspeha.

Nudimo pa vam tudi ugodne, brezobrestne plačilne pogoje za obročno odplačevanje izbranega programa oblikovanja telesa. Ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Izbere se tista, ki je za vas, glede na aktualno promocijo, najugodnejša.

Več informacij pridobite v svojem najbližjem centru Linea Snella.

Vsak dan šteje! Ne izgubljajte dragocenega časa, rezervirajte svoj brezplačen posvet še danes.

Skupaj bomo poskrbeli za FIT življenje po VAŠI MERI!

Želim rezervirati svoj brezplačen posvet

 

Do vitke linije in blagostanja na nežen in ženski prijazen način.

Stroge diete in (pre)naporna telesna vadba niso prava ali dolgoročna rešitev. Le kdo si želi uvele kože, odvečnega kortizola, pomanjkanja energije in slabega telesnega tonusa? V Linea Snelli zagovarjamo mehkejše pristope, ki vodijo do skladne in FIT ženske postave.
Od odvečnih kilogramov in centimetrov se lahko poslovite brez tveganja in praznih obljub.

V 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji poskrbimo za idealno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij in svetovanj po vaši meri. Vadimo kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar 3 do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1300 kalorij! Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37°C in infra žarki.

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10-ih obiskih), kar vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Linea Snella olajša tam, kjer se olajšati da.

V 9-ih Snelly zelenih oazah ste VI na prvem mestu. Svoje 100%, PISNO zajamčene cilje dosežete 3 – do 4-krat hitreje, udobneje in na ŽENSKI prijazen način! Ob tem vas individualno spremlja tudi ekipa strokovnjakov s področja uravnotežene prehrane, kineziologije in psihološke podpore.

Čas, ki ga preživite v Linea Snelli pa je, poleg hitrega in učinkovitega preoblikovanja telesa, namenjen tudi temu, da si odpočijete od vsakodnevnih izzivov, stresa in skrbi. Posvetite ga le SEBI.

Zdrav življenjski slog in krepitev stika samih s seboj so najboljša protiutež stresu, izčrpanosti, anksioznosti in preobremenjenosti. Linea Snella je zato mesto zmernosti. Mesto, kjer je vse usmerjeno v dober stik samih s seboj, v tukaj in zdaj. Mesto zdravja in blagostanja!

Tudi slovenska diva, gospa Helena Blagne, svojo čudovito postavo in odlično kondicijo že 15. leto vzdržuje v centru Linea Snella Ljubljana.

Preverite tudi druge zgodbe o uspehu.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!