Snelly nasveti za pomladno razstrupljanje telesa

Pomladni čas je idealni čas za čiščenje, sploh telesa. Za nami je zimsko obdobje, ko se pogosto zatečemo k nekoliko bolj težki hrani, predvsem maščobam in sladkorjem. Sonček pa nas sedaj spet kliče v naravo, zato je to čas, ko moramo tudi svoje telo ponovno spraviti v red. Začenši z izgonom toksinov in nezdravih razvad z naših menijev.

Začnite tako, da se iz jedilnika črtate živila z visoko vsebnostjo maščob in sladkorja, kot so mastno meso in klobase, ocvrta hrana, sladkarije in nezdravi prigrizki. Svojo pozornost usmerite k svežemu sadju in zelenjavi, polnozrnatim žitaricam in stročnicam. Vsa živila, bogata z antioksidanti, vitamini C, E in A ter beta-karotenom, so bistvena za zaščito celic v našem telesu. Ščitijo nas namreč pred prostimi radikali, ki se pogosto nakopičijo v naših telesu prav v zimskem obdobju.

Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe. Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Zdrave Snelly izbire letošnje pomladi:

1. Polnozrnati riž. Polnozrnati riž ima izjemne prečiščevalne lastnosti, saj njegova vlakna ugodno vplivajo na fermentacijo in samo črevesje. Riževi kalčki dodatno vsebujejo olje, bogato z vitaminom E in antioksidanti.

2. Regrat in artičoke med zelenjavo izstopata. Pri izbiri razstrupljevalne zelenjave zagotovo izstopata regrat in artičoke. Oba spodbujata našo prebavo, blagodejno in razstrupljevalno vplivata na jetra, oba pa imata tudi diuretične učinke, kar olajša izločanje toksinov in preprečuje zadrževanje vode v telesu.

3. Redkev, zelenjava pomladi. Redkev spodbuja delovanje jeter, vpliva na izločanje žolča, skrbi za sluznico želodca in črevesja ter pomaga razstrupljati naše telo. Je tudi odličen vir vitamina C in kalija.

4. Jagoda je kraljica pomladi. S svojimi diuretičnimi lastnostmi spodbuja izločanje sečne kisline. Toda pozor, jagode, gojene v rastlinjakih, so pogosto obdelane s kemikalijami, zato se jim raje izognite. Odločite se za tiste, ki so pridelane z naravnimi metodami. Podobno velja za črne češnje, ki bodo kmalu spet pokukale na plano.

Za konec pa priporočamo, da si tudi v kozarce nalijemo nekaj pomladi. Manj alkohola in več vode je pravilo številka ena. Omejite tudi sol, ki zadržuje vodo v naših telesih. In če je ravno izločanje vode vaša težava, potem se odločite za sadje in zelenjavo, bogato s kalijem, kot so špinača, kivi in banane. Prav tako ne pretiravajte z ekstra deviškim olivnim oljem – ne več kot 2-3 čajne žličke na glavni obrok.

 


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!