Thermobike

Zahteva vaše delovno mesto veliko sedečega dela in mirovanja ? Imate nakopičene maščobe na predelih stegen in bokov katerih se ne morete nikakor znebiti? Potem je vadba THERMOBIKE idealna rešitev za vas!

Odpravite odvečne kilograme in trdovratne maščobe!

Thermobike je kolesu podobna naprava, na kateri izvajamo aktivno terapijo za zmanjševanje obsega od pasu navzdol. Poseben pokrov, nameščen čez vitalni del naprave je prepleten s številnimi infrardečimi lučmi, ki učinkovitosti terapije še povečajo.

Prednosti terapije Thermobike:

Potek vadbe:

Med vadbo se udobno namestimo na ergonomsko prilagojen sedež, ki razbremeni hrbtenico in ostale sklepe. Kombinacija toplotnih učinkov infrardečih žarkov in intenzivne vadbe pripomore k hitrejšemu izgorevanju maščobnih oblog.

Ponavljajoči se gibi in neprekinjena obremenitev istih mišičnih skupin krepi mišično strukturo spodnjega dela telesa, s čimer pripomoremo k formiranju skladnejše postave.

Učinki vadbe:

Ker so aktivirane velike mišice v telesu, gluteus maximus in kvadriceps, torej zadnjične in sprednje stegenske mišice, je vadba toliko bolj efektivna, saj velike mišice uporabijo za svoje delovanje veliko več energije in zalog iz maščob.

Vsekakor je terapija s Termobikom dobrodošla popestritev vadbe v Thermoslimu in koristna dopolnitev vsem ostalim terapijam.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!