O Linea Snelli

Le dve uri na teden vam lahko spremenita življenje. To je obljuba Linea Snelle.

Kaj nastane ob združitvi italijanskega čuta za lepoto in estetiko, evropskega standarda odličnosti, najsodobnejših estetskih pristopov in več kot 39-letnih izkušenj na najzahtevnejših tržiščih? Metoda Linea Snella®, ki velja za eno najučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na tržišču. Tisoče zadovoljnih žensk, v več kot 120 centrih po svetu, je brez stradanja in ekstremnih telesnih naporov že uspešno preoblikovalo svoje telo in celostno izboljšalo kakovost svojega življenja.

Že 25 let z našimi dragimi Snelly obiskovalkami pišemo navdihujoče zgodbe o uspehu!

Linea Snella olajša tam, kjer se olajšati da.

Danes zagotovo vemo, da strogost, neomajna disciplina, izčrpavajoči in prepogosti treningi ter strogi prehranski režimi niso prava pot. Vse to predstavlja izdaten stres za naše telo in duha. Zniževanje telesne teže je in mora biti proces, kjer predvsem krepimo odnos samih s seboj. Nežno, ljubeče, podporno ter z vizijo blagostanja in sprejemanja.

Prav to je najboljša protiutež stresu, izčrpanosti, anksioznosti in preobremenjenosti. Linea Snella je zato mesto zmernosti. Mesto, kjer je vse usmerjeno v dober stik samih s seboj, v tukaj in zdaj.  Čas, ki ga preživite v Linea Snelli pa je, poleg hitrega in učinkovitega preoblikovanja telesa, namenjen tudi temu, da si odpočijete od vsakodnevnih izzivov, stresa in skrbi. Posvetite ga le SEBI.

V Linea Snelli preoblikujemo telo in krepimo stik s SABO.

Linea Snella zato ni mesto TV ekranov za najljubšo serijo, ki nas omami, da se odtrgamo od sebe in vadbo izvajam kot roboti. Ravno nasprotno… v Linea Snelli ves čas krepimo stik sami s sabo, krepimo samozavedanje. Naše mamice prihajajo na vadbo same, brez otrok, in si znotraj svojih napornih tednov, ko stežka usklajujejo družinske in službene obveznosti, načrtno vzamejo vsaj 2 posvečeni urici zase, ko lahko samo so – one same.

Karkoli počnemo, počnemo čuječe, v stiku tukaj in zdaj. Mindfully. Tako se v procesu zniževanje in uravnavanja zdrave telesne teže spoznavamo in pristno vzljubimo. To je edini način, da lahko naredimo spremembo v smeri, ki nas podpira dolgoročno.

Multidisciplinarna ekipa strokovnjakov za celostne in trajne rezultate.

Linea Snello sestavlja multidisciplinaren tim, ki sodeluje v smeri doseganja izgube prekomerne telesne teže in trajne spremembe v zdrav življenjski slog, ki podpira naše življenje. Tako mehko in blago kot vztrajno in dosledno – iz ljubezni do sebe. Ker želimo, ker je dobro za nas, ker je to prava pot.

Vadbo v naših aparatih kontinuirano nadgrajujemo, skladno s strokovnimi smernicami. Naš multidisciplinaren tim sestoji iz profesoric športne vzgoje, kineziologov, fizioterapevtk in športnih vaditeljev.

Skladno z razvojem na področju nutricionizma naše dietetetičarke in prehranske svetovalke kontinuirano dopolnjujejo naše jedilnike, prehranska priporočila. Obe skupini sta vešči coaching pristopov, ki tako vadbo, kot prehrano naredijo življenjsko in dolgoročno vzdržno. Psihosocialna svetovalka/psihoterapevtka se vključi vsakič, ko naletimo na močnejše obrambne mehanizme, motnje hranjenja, vključno s čustvenim prenajedanjem. Pa tudi ob neustreznem soočajem s stresom, ki neredko ruši naše želje in začrtane poti.

Končni cilj? Lepo oblikovano telo, odlična psihofizična kondicija in osebno zadovoljstvo.

Linea Snella je proces, ki vključuje zdravo gibanje, prehrano, skrb za dober spanec, za sprostitev in zabavo, za opolnomočenje na področji kariere, materinstva itd. Linea Snella, s pomočjo svetovanj, znotraj procesa zniževanja telesne teže poskrbi, da se udejanjajo vse temeljne psihološke potrebe, da smo lahko dobro. Ko je naše telo mehko, prožno in močno, ko smo dobro hranjeni in naspani, ko dosežemo dober stik sami s seboj, se življenje in občutek blagostanja razširi na vsa področju življenja. Zato ne govorimo le o telesni preobrazbi ampak o osebnostni preobrazbi.

To je Linea Snella danes – po 25-ih letih v Sloveniji in 39-ih letih obstoja.

Z zavedanjem, da imamo v rokah moč resnične spremembe, udejanjamo svoje poslanstvo vsak dan, v vseh Linea Snella centrih, v vaše in naše zadovoljstvo.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!