Dermapen 4 terapija z mikroiglicami

Dermapen 4 terapija z mikroiglicami

Pomladite svoj videz in zmanjšajte vidnost površinskih gub, brazgotin ter strij z najnaprednejšo tehnologijo microneedlinga.

 

 

 •  Želite celovito izboljšati videz in strukturo svoje kože?
 • Želite pomlajen in sijoč videz obraza in dekolteja?
 • Si želite odpraviti manjše gubice in zmanjšati vidnost globokih gub?
 • Vas motijo pigmentni madeži oz. hiperpigmentacija?
 • Vas motijo strije ali brazgotine, ki so ostale po aknah ali kirurških posegih?

Podarite svoji koži globinsko preobrazbo!

Z minimalno invazivnim postopkom microneedlinga z revolucionarno napravo Dermapen 4 lahko, na naraven in neboleč način, spodbudite globinsko prenovo in pomlajevanje vaše kože.

Kaj je Dermapen 4 microneedling terapija?

Microneedling je minimalno invazivni poseg, pri katerem s številnimi drobnimi iglicami, katerih dolžina je nastavljiva glede na to, kako globoko v kožo želimo prodreti, prebadamo površino kože. Mikroskopsko majhne, nadzorovane poškodbe spodbudijo naravni proces celjenja in izločanje rastnih dejavnikov in obnovo osnovnih gradnikov kože kot sta kolagen in elastin.

Rezultat je vidno izboljšana struktura kože, ki je ponovno sijočapomlajena in zategnjena. Hkrati dosežemo zmanjšanje videza brazgotin, rdečice (rozaceje) ter hiperpigmentacij.

Kolagen in elastin sta glavna gradnika vezivnega tkiva, ki koži daje strukturo, čvrstost in elastičnost. Povečanje debeline kože in števila pravilno urejenih kolagenskih vlaken so pokazale tudi histološke preiskave vzorcev kože odvzetih z zdravljenih predelov. Microneedling uporabljamo predvsem na obrazu in dekolteju, čeprav je namenjen tudi zmanjševanju brazgotin in strij po telesu ter tretmajem na lasišču.

Katere so prednosti microneedlinga z napravo Dermapen 4?

Kakšni so učinki Dermapen 4 microneedling terapije?

 • Obnavlja kožo in jo tako pomlajuje.
 • Izboljša videz finih linij in drobnih gub.
 • Pripomore k zmanjševanju aknavosti.
 • Odstrani oz. zmanjšuje hiperpigmentacijo.
 • Zmanjšuje videz strij.
 • Zmanjša vidnost brazgotin po aknah, operacijah in drugih brazgotin po telesu.
 • Zmanjšuje opaznost rdečice ali rozaceje.

Komu je namenjena terapija Dermapen 4 z mikrogilicami?

Ker gre za minimalno invazivno terapijo, jo lahko predpišemo skoraj komurkoli. Predvsem pa jo priporočamo osebam, ki:

Koliko terapij je priporočljivo opraviti?

Število potrebnih terapij se razlikuje glede na vrsto izziva, ki ga želimo odpraviti s posegom. Naša svetovalka vam bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja, strokovno analizirala stanje vaše kože ter vam svetovala ustrezno terapijo glede na opravljeno anamnezo.

Določili boste tudi časovni interval med izvajanjem terapij. Za vidne in celostne rezultate je potrebnih 3 – 6 terapij. Videz kože pa se nato izboljšuje še nekaj mesecev. Tako si pridobite samozavest, ki jo daje lepa in zdrava koža.

Če želimo doseči najboljše rezultate, je terapijo priporočljivo ponoviti na 2-4 tedne (površinski microneedling) oz. na 6-8 tednov (globlji microneedling), največ pa 10 krat. Dejanski časovni interval in število ponovitev sta odvisna od potreb in želenega rezultata in ju določite na posvetu.

Kako poteka terapija?

Pred tretmajem kožo temeljito očistimo (odstranimo ličila in kreme za obraz) in razkužimo. Pri tem uporabljamo ustrezne izdelke, prilagojene tipu kože, ki se zdravi.

Terapija z mikroiglicami se lahko nadgradi z nanašanjem aktivnih serumov, ki molekulam hialuronske kisline omogoča, da prodrejo globoko v kožo. S krožnimi in horizontalnimi gibi mikroiglice prodrejo v kožo in spodbudijo nastajanje kolagena. Po tretmaju na kožo nanesemo vlažilno kremo, da kožo dodatno nahranimo in umirimo.

Odvisno od globine vbodov se takoj po posegu lahko pojavijo rdečica, modrica in oteklina, ki praviloma izginejo v nekaj dneh.

Pri Dermapen 4 terapiji z mikroiglicami uporabljamo sterilne mikroiglice za enkratno uporabo, da omogočimo najvarnejšo možno nego ter se na ta način izognemo morebitnim bakterijskim, glivičnim in ostalim infekcijam.

Komu poseg odsvetujemo?

Poseg microneedlinga odsvetujemo posameznikom s sledečimi stanji:

Kdaj bodo vidni rezultati?

Izboljšanje strukture kože je opazno kmalu po posegu. Na končne rezultate je potrebno počakati 8-12 tednov, ko se končajo procesi celjenja in regeneracije.

Rezultati so odvisni od pravilne izbire nastavitev ter tehnike za posamezno področje. V grobem lahko pričakujemo 10-15 % zmanjšanje brazgotin po aknah ali drobnih gub po vsakem posegu.

V primeru, ko Dermapen 4 terapijo izvajamo z namenom preprečevanja in zmanjševanja posledic staranja in obnove teksture kože, je prve rezultate mogoče pričakovati po treh tretmajih.

Za zdravljenje globljih brazgotin (npr. po kirurških posegih ali večje brazgotine na obrazu) je priporočljivo opraviti šest do osem tretmajev.

Za sinergijski učinek poseg lahko kombiniramo s kemičnim pilingom ter neinvazivno radiofrekvenčno terapijo.

Ali je poseg boleč?

Terapija je neboleča, oz. je bolečina med posegom minimalna, odvisna od globine in hitrosti vbodov, zdravljenega predela in občutljivosti posameznika. To je mogoče zahvaljujoč sofisticirani, tehnološko dovršeni tehnologiji. Po terapiji ne potrebujete posebnega okrevanja.

Večina oseb poroča, da med posegom občutijo le rahlo zbadanje in vibracije ter poseg opisujejo celo kot prijeten. Po zaključku pa na kožo nanesemo tudi posebno vlažilno nego, s čimer jo pomirimo in dodatno nahranimo.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!