Biodermogeneza

Prva neinvazivna metoda odpravljanja strij potrjena s strani univerzitetnih študij

Se vaša življenjska zgodba bere tudi na vašem telesu? Strije so drugi najbolj razširjen problem med kožnimi nepravilnostmi, takoj za celulitom. Nastanejo zaradi stanjšanja površinskega sloja in izgube elastičnosti kože, povzročajo pa jih večja nihanja telesne teže ter hormonske in biokemične spremembe v telesu.

Dolga leta je bilo odpravljanje strij zaradi napačnega pristopa neuspešno, večkrat celo neprijetno in boleče. Biodermogeneza® je popolnoma naravna metoda odpravljanja strij, ki zagotavlja učinkovite in trajne rezultatebrez bolečin in poškodb tkiva.

Metoda Biodermogeneze® omogoči, da se brazda poškodovanega tkiva – strije, s ponovno prekrvavitvijo zopet zapolni.

Na naraven način in brez poškodb tkiva se pospeši:

Biodermogeneza® je prva terapija, ki se pri odpravi strij izogiba destruktivnim konvencionalnim pristopom njihovega odstranjevanja.

Učinki Biodermogeneze®:

Medtem ko je pri klasičnih metodah odstranjevanja strij sončenje močno odsvetovano, je pri terapiji z Biodermogenezo celo zaželeno. Biodermogeneza® je edina metoda, s pomočjo katere zdravljena strija na soncu lahko ponovno porjavi.

Biodermogeneza® pospeši naravne biološke procese in pripomore k regeneraciji tkiva brez stranskih učinkov.

Terapija, za razliko od drugih oblik terapije proti kožnim nepravilnostim, tkivo obnovi brez kakršnihkoli poškodb ali stranskih učinkov. Med potekom terapije vaš način življenja ostane nespremenjen, brez skrbi se lahko izpostavljate soncu in nosite oprijeta oblačila.

Znanstveno preizkušena metoda, potrjena s strani univerz

Biodermogeneza® temelji na znanstvenih raziskavah vodilnih strokovnih in univerzitetnih oddelkov s področja kozmetične kirurgije iz Italije in Španije (Dermatološko-venerološki oddelek Univerze v Pisi, Avtonomna univerza v Barceloni, Špansko združenje za medicino za medicino in kozmetično kirurgijo…). Poleg uspešnih preizkusov na več kot 2000 osebah, so rezultati metode Biodermogeneze® priznani s strani najprestižnejših dermatoloških šol Univerze v Pisi in Univerze v Barceloni.

Več informacij in objavljene študije najdete TUKAJ.

Visoka stopnja učinkovitosti:

Po analizi rezultatov metode Biodermogeneze®, na več kot 2.000 osebah, je odstotek uspešnosti narasel na 88,46%. V kar 35 odstotkih strije niso bile več vidne, v 40 odstotkih pa so se strije vidno zmanjšale in obarvale s pigmentom.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!