Kineziološko svetovanje

Med kineziološkim svetovanjem se posvetimo predvsem vsakemu posamezniku posebej. Spoznamo njegovo telesno anamnezo, življenjske in prehranske navade.

 Ker je razumevanje posameznikovega telesa in njegovih izkušenj z gibanjem bistvenega pomena za izdelavo in načrtovanje učinkovitega trenažnega procesa se vsako svetovanje začne s pridobivanjem posameznikove gibalne anamneze, kar pomeni, da skušamo zbrati čim več informacij o gibalnih izkušnjah vse od zgodnje mladosti pa do sedanjih aktivnosti ter tempa življenja in načina preživljanja prostega časa.

Nato se pogovorimo še o možnih poškodbah gibalnega aparata, ki vas pri gibanju ovirajo ali pa vam zaradi strahu pred ponovno poškodbo onemogočajo vključitev v želene aktivnosti. S pravilnimi prilagoditvami, stalnim nadzorom in previdnostjo je izvajanje vadbe seveda mogoče neglede na prisotnost raznoraznih poškodb.

Za popoln vpogled v trenutno stanje vaših gibalnih sposobnosti izvedemo tudi meritve funkcionalne gibljivosti ali test telesne pripravljenosti, ki nam nato skupaj z že pridobljenimi informacijami omogoča sestavo kar se da učinkovitega individualno pripravljenega programa.

Kineziološko svetovanje nato, za boljši vpogled v doseganje ciljev in možne modifikacije trenažnega procesa, v skrajšani obliki ponovimo enkrat mesečno.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!