Pogosta vprašanja

Ali je program Linea Snella prava rešitev zame? 

Zavedamo se, da je odločitev za korenito in trajno spremembo včasih težka, še težji pa je lahko izbor prave poti do cilja. Linea Snella ni le še eden izmed številnih programov hujšanja in oblikovanja telesa, ki vas pustijo brez konkretnih rezultatov. Naši individualni in celostni programi preoblikovanja telesa vam nudijo realnozajamčeno in učinkovito rešitev za dosego vaših konkretnih ciljev. Programi Linea Snella so osnovani tako, da vam pomagajo odpraviti odvečno telesno težo in preoblikovati telo na zdrav, popolnoma varen in trajen način. Linea Snella vam nudi asistenco na vsakem koraku vaše poti do končnega cilja in vas nauči, kako tudi dolgoročno vzdrževati ustrezno telesno težo. Svoje telo lahko oblikujete na resnično “ženski prijazen” način – enostavno, udobno, elegantno in popolnoma varno. Končno se lahko na poti do zastavljenega cilja osredotočite tudi na uživanje polnega življenja in ne več le na stroge diete in agresivno vadbo. Verjamemo, da Linea Snella predstavlja idealno rešitev za vsako sodobno žensko.

Kateri izmed Snelly programov je pravi zame?

Vsaka ženska je edinstvena, z individualnimi potrebami na poti do odprave odvečne telesne teže in preoblikovanja telesa. Zato je osebni Snelly program vedno sestavljen tako, da v največji možni meri ustreza vašemu obstoječemu življenjskemu slogutrenutnem stanju in vašim željam glede končnega cilja. S tem zagotovimo, da zastavljene cilje dosežete hitro, udobno, varno in brez večjih posegov v vaš življenjski ritem.
V Linea Snelli se programi vsebinsko delijo na tri glavne sklope: Snelly StarSnelly Lifestyle in Snelly Basic. Kot taki združujejo različne terapije in storitve. Najlažji način, da izveste, kateri izmed programov je za vas najustreznejši, je rezervacija brezplačnega, popolnoma neobvezujočega posveta z eno od kvalificiranih Linea Snella terapevtk. Tekom osebnega srečanja bosta zbrali vse potrebne informacije glede zgodovine vaše telesne teže, opravili meritve ter se pogovorili o vaših željah. Izvedeli boste tudi, kakšne konkretne rezultate lahko pričakujete.
Svoj termin brezplačnega, popolnoma neobvezujočega posveta pa lahko rezervirate preko spletnega obrazca.

Koliko odvečnih kilogramov bom izgubila?

Cilj, koliko kilogramov in centimetrov želite izgubiti, postavite sami, ob strokovni podpori terapevta. Nato vaše želje skupaj pretvorita v merljive cilje ter opredelita najučinkovitejšo strategijo za dosego želenega rezultata. Tekom programa vas tudi naučimo, kako vašo novo telesno težo zadržati dolgoročno.

Tako se lahko osredotočite na kvaliteto svojega življenja in ne več na naporne diete in stalno odrekanje.
Programi Linea Snella temeljijo na postopnem in trajnostnem načinu zniževanja teže in obsega, saj vam to omogoči tudi uspešno vzdrževanje doseženih rezultatov. Vaša osebna Snelly terapevtka vas pouči o osnovnih načelih zdravega in uravnoteženega prehranjevanja, ki temeljijo na aktualnih prehranjevalnih in vedenjskih smernicah Svetovne zdravstvene organizacije (WHO).

Primerna izguba telesne teže je med 0,7 in 1 kg tedensko (oziroma 3 do 4 kg na mesec), za kar bi morali v normalnih okoliščinah zmanjšati energijski vnos za približno 700 kcal dnevno. S pomočjo aktivnih terapij Linea Snella, ki bistveno zvišajo nivo porabe kalorij, je lahko ta primanjkljaj še manjši. Linea Snella program odprave odvečne telesne teže ni dieta, temveč je zdrav in uravnotežen način življenja.

Je Linea Snella posvečena izključno ženskam?

Da. Zavedamo se namreč, da žensko telo, um in duša zahtevajo poseben pristop. V več kot 39-ih letih mednarodnega delovanja smo zato razvili metodo dela, ki je ekskluzivno posvečena oblikovanju, negovanju in razvajanju ŽENSKE. Centre Linea Snella smo zasnovali kot prijetne zelene oaze, kjer vsaka sodobna ženska lahko najde optimalno rešitev za svoj izgled, psihofizično kondicijo in dobro počutje.

Kako pogosto je potrebno izvajati terapijo?

Redni program se navadno izvaja 2- do 3-krat tedensko, skupaj do 10 obiskov mesečno. V praksi to pomeni, da lahko svoje cilje preoblikovanja telesa dosežete v le 2 do 3-eh urah tedensko oz. v 8 do 10-ih urah mesečno! S to relativno skromno časovno investicijo boste obdelali vsa področja, ki jih potrebujeta vaše telo in duša. To je obljuba Linea Snelle.

V kolikšnem času lahko pričakujem vidne rezultate?

Prvi rezultati se navadno dosežejo že po prvem aktivnem obisku, zmanjšanje telesnega obsega pa je opazno in konkretno merljivo najkasneje po tretji terapiji. Tkivo postane vidno bolj gladko in napeto, že od prvega obiska dalje pa boste občutili tudi izboljšanje svojega splošnega počutja. Z Linea Snello obiskovalke povprečno izgubijo 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih. Vaše telo bo čvrstejše, tonus tkiva vidno izboljšan in splošno počutje preprosto odlično!

Ali je ob izvajanju programa potrebna stroga dieta?

Metoda Linea Snella® temelji na celostnem pristopu, ki med drugim spodbuja zdrav in uravnotežen način prehranjevanja. Spoznavanje vaših trenutnih prehranjevalnih navad poteka že na uvodnem posvetu, nato pa vas terapevtka pouči o osnovnih načelih zdrave prehrane ter vam predlaga individualno prilagojen jedilnik. Nikakor pa program ne pogojuje ali spodbuja strogih, enostranskih in nizkokaloričnih diet.

Kaj pomeni pisno jamstvo za uspeh?

Letos praznujemo že 25 let delovanja v Sloveniji in še vedno smo prav tako prepričani, da je Linea Snella vaša najboljša pot do izgube odvečne telesne teže in preoblikovanja telesa, kot smo bili v davnem letu 1984. Tako zelo prepričani, da vam nudimo jamstvo vračila denarja za vse Snelly Star programe. S tem vam garantiramo, da boste resnično dosegli zastavljene cilje. Ko jih opredelite in skupaj s Snelly terapevtko izberete najustreznejši Snelly Star program, podpišemo pisno jamstvo za uspeh. Določeno je v obliki skupne vsote centimetrov, ki mora biti izgubljena po celem telesu. V primeru, da kljub spoštovanju pogojev, v nekem določenem časovnem obdobju, ne dosežete dogovorjenega rezultata, ste upravičeni do vračila sorazmernega zneska, glede na dejansko dosežen rezultat. Le kaj lahko torej izgubite – poleg odvečnih kilogramov in centimetrov, seveda?!

Kako bom vzdrževala dosežene rezultate?

Zavedamo se, da je lahko vzdrževanje ustrezne telesne teže najtežji del vaše poti. V ta namen vam nudimo Snelly Lifestyle program za dolgoročno vzdrževanje vaše ciljne telesne teže, definicije in forme. Program je namenjen obiskovalkam, ki so že uspešno zaključile Snelly Basic ali Snelly Star program. Koristijo pa ga lahko tudi osebe z ustrezno telesno težo in zdravim tkivom, ki želijo učinkovit program za vzdrževanje fit forme oz. želijo poskrbeti za preventivno delovanje.

Za vzdrževanje doseženih rezultatov vam po zaključenem programu nudimo tudi storitev Snelly Slim Control system, popolnoma brezplačen sistem kontrole rezultata, v trajanju do 10 mesecev po zaključku vašega programa. Sistem preprečuje “jo-jo” efekt in ohranja rezultate, ki ste jih dosegli. Vključuje mesečni pregled trenutne telesne sestave, meritve telesnega obsega, nasvete s področja zdravega prehranjevanja ter opredelitev najučinkovitejše vadbe za ohranjanje rezultata, telesne kondicije in zdravja. Tako skupaj poskrbimo, da se vam vložena energija, čas in trud obrestujejo tudi dolgoročno!

Kaj najbolj pohvalijo vaše obiskovalke?

Predvsem to, da so z Linea Snello uspešno spremenile svoj življenjski slog in celostno izboljšale kvaliteto svojega življenja. V Sloveniji smo v 25-ih letih delovanja pomagali že več deset tisoč Slovenkam! Ponosni smo na vsako izmed njih.
Naše obiskovalke zelo cenijo tudi Snelly Lifestyle program za dolgoročno vzdrževanje ustrezne telesne teže, oblike, definicije in zagotovitev top forme. Tako lahko brez težav vzdržujejo dosežene rezultate in v sproščenem okolju ter pod strokovnim nadzorom predanih terapevtk kljub stresnemu in zahtevnemu vsakdanjem tempu učinkovito skrbijo za svoje telo in počutje. Uspehi naših obiskovalk nam vsakodnevno potrjujejo, da Linea Snella predstavlja optimalno rešitev za vsako sodobno žensko!

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!