Radiofrekvenca

Radiofrekvenca obraza je popolnoma varen in naraven način regeneracije kože, ki jo pomladi in celostno poskrbi za prerojen videz. Zato radiofrekvenčno terapijo imenujemo tudi »nekirurški lifting«. Primerna je za vse tipe kože in vse predele telesa. Ta neinvaziven kozmetičen postopek, ki omogoča kakovostne rezultate že po nekaj terapijah, je prava izbira, če si želite zmanjšati vidnost gub, por, povrniti koži prožnost, pa tudi odpraviti maščobne obloge in celulit. Z radiofrekvenco obraza si boste podarili pomlajen videz, večje zadovoljstvo in samozavest.

Radiofrekvenca obraza je terapija, ki na popolnoma varen in naraven način omogoči, da se koža regenerira in pomladi, zato jo imenujemo tudi »nekirurški lifting«. S pomočjo visokofrekvenčnih električnih tokov, ki s kontroliranim segrevanjem globokih plasti kože spodbujajo tvorbo kolagena in elastina, boste dobili pomlajen, zdrav in celostno prerojen videz obraza, vratu in dekolteja. Privoščite svoji kožo nego, kot si jo zasluži. Vaša prava leta pa naj razkrivajo le podatki na osebnih dokumentih.

Prednosti terapije

Radiofrekvenca obraza je terapija, ki na varen in naraven način omogoči, da se koža regenerira in pomladi:

 • Spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina
 • Izboljša cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka
 • Pospešuje metabolizem, kar omogoča obnovo celic in spodbudi njihov narastek
 • Pomaga pri odpravi celulita in maščobnih oblog
 • Postopek se lahko izvaja na vseh osebah, vseh tipih kože in vseh delih telesa
 • Kakovostni rezultati so doseženi v nekaj terapijah

Koža, naš največji organ, je branik pred zunanjimi vplivi, zato (še posebej koža obraza) potrebuje skrbno nego.

Za koga je primerna radiofrekvenca obraza?

Naša koža je vsakodnevno izpostavljena zunanjim vplivom – soncu, škodljivim UV-žarkom, vetru, suhemu zraku …, kar dokazano vpliva na njeno prezgodnje staranje. Z leti postaja vse manj prožna, tanjša in se guba. Zato sploh koža obraza potrebuje izdatno nego in skrb, kar na povsem neinvaziven način omogoča radiofrekvenčna terapija.

Radiofrekvenca ni primerna le za nego kože obraza, ampak se lahko uporablja tudi za celostno osvežitev kože vratu, dekolteja in ostalih predelov telesa. Primerna je za:

 • Osebe s prvimi znaki staranja: Radiofrekvenca obraza je učinkovita pri zmanjševanju drobnih linij in gubic, kar je odlično za vse, ki želite izboljšati videz kože in upočasniti proces staranja.
 • Osebe z izgubo prožnosti kože: Radiofrekvenca obraza pomaga spodbuditi tvorbo kolagena in elastina ter tako izboljša polnost in tonus kože ter zmanjša vidnost gub, povešene in ohlapne kože na obrazu in vratu.
 • Osebe z nepravilnostmi teksture kože: Radiofrekvenčna terapija pomaga izboljšati videz kože in zgladiti nepravilnosti, na primer zaradi aken ali brazgotin.
 • Osebe s pigmentacijskimi nepravilnostmi: Radiofrekvenčna terapija obraza lahko pomaga pri zmanjševanju pigmentacijskih nepravilnosti, kot so rjave lise ali hiperpigmentacija.
 • Osebe, ki si želijo odpraviti celulit in maščobne obloge: Radiofrekvenčna terapija izboljša krvni obtok in spodbuja tvorbo kolagena in elastina v koži, kar lahko izboljša tonus kože in zmanjša videz celulita, s ciljanjem na maščobne celice pa tudi zmanjšuje maščobne obloge.

Radiofrekvenca obraza s pomočjo kontroliranega segrevanja globokih plasti kože spodbuja prekrvavitev in regeneracijo kože.

Kakšni so učinki terapije?

Radiofrekvenca obraza je naraven in povsem neinvaziven postopek, ki prinaša številne pozitivne učinke za kožo:

Kako deluje radiofrekvenca obraza?

Radiofrekvenca obraza je kozmetični postopek, ki uporablja visokofrekvenčne električne tokove. Deluje na način, da segreva globoke plasti kože, kar spodbuja tvorbo kolagena in elastina ter izboljšuje tonus kože.

Med postopkom napravo s posebnim aplikatorjem premikamo po obrazu, pri čemer se oddaja kontrolirana količina toplote. To segrevanje spodbuja cirkulacijo krvi, pospešuje regeneracijo kože ter pomaga pri zmanjševanju gub, izboljševanju teksture kože in večji prožnosti ohlapnih predelov kože.

Postopek ni invaziven in se lahko izvaja v kozmetičnih salonih ali dermatoloških ambulantah. Je pa pomembno, da ga izvaja usposobljeni strokovnjak.

V centrih Linea Snella je radiofrekvenca obraza izvajana s pomočjo aparatov evropskega porekla, ki izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Vrste radiofrekvenčnih terapij

V centrih Linea Snella, kjer je radiofrekvenca obraza del programa Linea Snella – Weight Institute, se terapija izvaja s pomočjo aparatov evropskega porekla, ki izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Na voljo je več terapij:

Pomladitvena oz. »antiaging« nega

Terapija se izvaja na področju obraza, vratu in dekolteja.

Učvrstitvena nega

Terapija se izvaja na področju celotnih nog, trebuha, prsih in rok.

Radiofrekvenca v kombinaciji z ultrazvokom

Ta vrsta terapije omogoča najboljše možne rezultate, saj s svojim delovanjem vpliva na takojšnje izboljšanje tonusa kože.

Kontraindikacije

Radiofrekvenca obraza velja za neinvaziven postopek, zato kontraindikacij ni. Je pa pomembno, da terapijo izvaja usposobljeni strokovnjak, da ne pride do opeklin ali drugih neželenih učinkov.

Pogosta vprašanja

Kaj je radiofrekvenčna terapija obraza?

Radiofrekvenca obraza je kozmetični postopek, ki uporablja visokofrekvenčne električne tokove. S segrevanjem globokih plasti kože spodbuja tvorbo kolagena in elastina ter izboljšuje tonus kože.

Za koga je primerna radiofrekvenca obraza?

Postopek je primeren za vse osebe, za vse tipe kože in se lahko izvaja na vseh predelih telesa.

Kakšni so učinki radiofrekvenčne terapije?

Radiofrekvenca obraza je naraven in povsem neinvaziven postopek, ki prinaša številne pozitivne učinke za kožo, od  odprave gub, zmanjšanja por, prožnejše kože, do odprave maščobnih oblog in celulita.

Kaj lahko pričakujem med postopkom?

Strokovnjak vam bo opisal, kako bo potekal postopek, vključno s tem, kako se bo naprava uporabljala na vašem obrazu oz. želenem delu telesa, koliko časa bo trajal postopek in kakšne občutke lahko pričakujete med terapijo.

Kako dolgo traja okrevanje?

Radiofrekvenca obraza velja za neinvaziven postopek, zato večina ljudi ne potrebuje obdobja okrevanja.

Koliko postopkov je potrebnih?

Navadno so kakovostni rezultati doseženi že v nekaj terapijah. Vendar vam bo o številu terapij, ki so potrebne za želene rezultate svetovala strokovnjakinja Linea Snella. Število potrebnih terapij je namreč odvisno od stanja vaše kože in vaših želja glede rezultatov.

Kakšni so možni stranski učinki?

Ob izvedbi radiofrekvenčne terapije s strani strokovnjakov, stranskih učinkov v večini ni ali so ti minimalni, npr. pojav rdečine, otekline ali blagega nelagodja.

Kako dolgo trajajo rezultati?

Čas trajanja rezultatov je odvisen od več dejavnikov. Svetovalke Linea Snella vam bodo povedale, koliko časa lahko pričakujete rezultate in kako jih lahko podaljšate.

Kakšna je priporočena nega po postopku?

Svetovalke Linea Snella vam bodo svetovale glede nege kože po postopku, vključno s tem, katere izdelke lahko uporabljate in kako skrbeti za kožo, da boste ohranili in podaljšali rezultate terapije.

Vabljeni na BREZPLAČEN, NEOBVEZUJOČ posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo doseglji vaše cilje!
  Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
  Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
  Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!