Psihološko svetovanje

Se srečujete z izzivi, ki pomembno vplivajo na kakovost vašega življenja?

Današnji čas je poln različnih negotovosti. Obdobja varnosti in udobja so vse krajša, spremembe pa so vse hitrejše in pogostejše. Za življenje v takih pogojih nam pride prav psihična trdnost, ki nas vodi k lahkotnejšemu soočanju z dnevnimi ovirami, izzivi in težavami, razvijanju naših potencialov/talentov, uresničevanju naših želja ter mirnejšemu soočenju in reševanju težkih življenjskih situacij.

Vsakodnevno se v nas vzbudi ogromno čustev in občutkov, tako prijetnih kot neprijetnih. V umu se nam porajajo najrazličnejše misli, ki imajo pomemben vpliv na to, kako doživljamo trenutno situacijo in kako se nanjo odzivamo. Pomembno je, da se proti mislim, ki prihajajo, ne borimo, jih ne vrednotimo, temveč zgolj nevtralno sprejmemo in preučimo njihovo realno vrednost.

Pozornost usmerimo vase in v skrb zase. Slednja se začne s skrbnostjo pri najbolj osnovnih dejavnikih. To so ustrezna prehrana, primerna rekreacija, skrb za dober spanec, pa tudi za ohranjanje dobrih medosebnih odnosov.

Včasih pa lahko vsak od nas začuti, da je nelagodje prešlo tisto mejo, kjer smo lahko sami ohranjali notranje ravnotežje. Čustveno in psihično razbremenitev ter učinkovito spoprijemanje s porajajočo tesnobo in drugimi neugodnimi psihološkimi stanji je pomembno naslavljati. Ob tem vam lahko pomagamo olajšati in razrešiti vaše izzive.

V ta namen vam naši strokovnjaki s področja coachinga, psihosocialnega svetovanja in psihoterapije ponujajo psihološko svetovanje.

Pomagamo vam lahko pri težavah kot so:

Pri psihološkem svetovanju uporabljamo elemente vedenjsko kognitivnega svetovanja. Namen svetovanja je v opolnomočenju posameznika preko udejanjanja individualnih ciljev in vrednot, ki temeljno vplivajo na kakovost življenja.

Pomoč pomeni “iti po MOČ”.

Toplo vabljeni!

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!