VelaShape

Izboljšajte celulitno stanje, zmanjšajte obseg in učvrstite kožo!

VelaShape je prvi in vodilni sistem z FDA certifikatom, ki omogoča neinvazivno in varno terapijo za zdravljenje trdovratnega celulita na področju jahalnih hlač, na trebuhu in ledvenem področju ter za zmanjšanje obsega in izboljšanje napetosti kože trebuha, zadnjice, stegen in rok. VelaShape poskrbi za vidne rezultate, ki jih dosežemo brez nelagodja in predvsem brez potrebnega okrevanja.

Znanost potrjuje rezultate

Klinične študije dokazujejo, da se obseg zmanjša za povprečno 1,2 – 7,62 cm, odvisno od mesta izvajanja tretmaja in posameznega primera. Ugotovljeni je tudi izboljšanje videza celulita za 1 stopnjo po Nurnberger-Muller lestvici klasifikacije celulita.

Kako hitro boste opazili rezultate?

Vidne spremembe boste opazili že po prvem tretmaju, saj koža postane bolj gladka in čvrsta. Zmanjšanje obsega bo vidno po prvih dveh tretmajih, bistveno izboljšanje celulitnega stanja pa po 6 do 8 tretmajih.

 

VelaShape tehnologija združuje moč 4 izjemnih energij:

Sinergija 4 izjemnih energij daje izjemne rezultate, ki jih lahko opazimo kot lokalno zmanjšanje obsega obravnavanega področja, izboljšanje tonusa kože, izboljšanje videza pomarančne kože/celulita in splošno izboljšanje strukture in teksture kože.

VelaShape terapija pospešuje odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem, poveča pretok krvi in kisika in spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo, s čimer dosežemo izboljšan videz pomarančne kože/celulita ter bolj napeto, gladko in čvrsto kožo.

Prednosti VelaShape tehnologije:

Kako poteka VelaShape terapija?

Toplota je osnovni mehanizem, ki omogoča izboljšanje strukture kože in videza celulita ter vpliva na izboljšanje celičnega metabolizma. Za optimalen rezultat je pomembno, da se terapije izvajajo v priporočenem časovnem intervalu (1x na teden) ter da se maksimalna temperatura na posameznem področju vzdržuje čim večji del trajanja terapije.

Radiofrekvenca stimulira globlje plasti dermisa, medtem ko je infrardeča svetloba bolj aktivna v zgornjih plasteh kože. Termalna »poškodba« dermisa stimulira kolagenska vlakna, ki se začno na novo tvoriti, s čimer se izboljša tonus, napetost kože. V globljih plasteh kože (dermisu) pa vpliva na
maščobne celice.

Ali je tretma varen?

Tretmaji z VelaShape so varni in učinkoviti za vse tipe in barve kože. To dokazujejo dolgoletne izkušnje in preko 40 znanstvenih kliničnih študij.

Ali je postopek boleč?

Sistem je narejen tako, da ga lahko terapevt prilagodi lastnostim vaše kože ter pragu bolečine. Običajno boste še uro po tretmaju čutili topel občutek na obdelovanem predelu. Pojavi se lahko tudi rahla rdečica. Večini obiskovalk se tretmaji z VelaShape zdijo kot intenzivna topla masaža globljih plasti kože. Če imate slab tonus kože, je možno, da bodo prvi tertmaji malce neprijetni.
Po brezplačnem posvetu v centru Linea Snella vam terapevtka za dosego željenega rezultata predlaga optimalen protokol obdelave ter število potrebnih ponovitev.

Ali so rezultati trajni?

Velja poudariti, da vam za dosego rezultatov ne bo potrebno spremeniti načina življenja. Kot pri vseh neinvazivnih metodah pa so rezultati še boljši ter dolgotrajnejši, če boste tretmaje kombinirali z uravnoteženo prehrano in zmerno vadbo. Več o tem vam bo strokovno svetoval vaš osebni terapevt v centru Linea Snella. Priporočamo tudi vzdrževanje enkrat mesečno.

S tehnologijo VelaShape lahko učinkovito in varno obdelujemo:

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!