Kavitacija ali naravna liposukcija

Ultrazvok – kavitacija je najučinkovitejša neinvazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj ter zastaranih in trdovratnih maščobnih oblog. Zato je terapija poznana tudi pod imenom “naravna liposukcija”.

Samo v centrih LINEA SNELLA sistem združuje kar 4 različne terapije:

S tem smo še dodatno razširili spekter delovanja in omogočili, da so učinki še hitrejši, boljši in celovitejši!

Prednosti terapije:

  • Ultrazvok – kavitacijski sistem, ki ga uporabljamo, je v svetu na prvem mestu med terapijami za odpravljanje celulita in odvečnih maščobnih oblog, saj deluje s frekvenco 400 kHz. To omogoča izjemno učinkovitost in hkrati popolno varnost.
  • Z ultrazvokom – kavitacijo neposredno učinkujemo na maščobno celico, saj tresljaji, ki jih sproži v globino tkiva omogočajo, da se maščobna celica odpre, limfa pobere odpadne produkte, ki jih maščobna celica izloči, in ti se z urinom odstranijo iz telesa. Maščoba iz odprtih maščobnih celic pa se v obliki trigliceridov izloči v krvni obtok, kjer se porabi kot vir energije. Zato je priporočljivo, da se po končani terapiji poslužimo tudi lažje telesne vadbe.
  • Gre za popolnoma naraven biološki proces, le da je pri kavitaciji hitrejši
  • Rezultati so vidni že po eni sami terapiji.
  • Terapija z UZ je popolnoma neboleča.

V centrih Linea Snella ultrazvočno terapijo svetujemo ženskam, ki imajo začetne stadije celulita, pa tudi tistim, pri katerih so že vidne številnejše vezivne spremembe ter trdovratne lokalizirane maščobne obloge.

Učinki terapije:

Potek terapije

  • Priporočeno število terapij je od 6 do 12. Vsaka terapija se izvaja enkrat na 7 do 10 dni. Po 4 – 6 terapijah lahko terapije izvajamo vsakih 15 do 20 dni.
  • Na dan izvajanja terapije mora oseba popiti vsaj 3 litre tekočine (1,5 litra že pred samim postopkom ultrazvoka
  • Odsvetuje se uživanje začinjene, pražene ali ocvrte hrane, priporočen je manjši vnos soli.
  • Nujna je kombinacija s fizično aktivnostjo (najbolje katera od aktivnih terapij v centru – TS, bike ali PWT) ter zdrave in uravnotežene prehrane.
  • Neželeni učinki so redki in vključujejo rahlo površinsko draženje kože, pordelost. V redkih primerih med zdravljenjem je mogoče zaznati brenčanje, ki lahko traja nekaj dni po sami terapiji. Ta občutek, ki bo izzvenel, ni škodljiv in ne vpliva na delovanje terapije.

Kontraindikacije:

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!