Brezplačen posvet

Dobrodošli na prvem in ključnem koraku vaše preobrazbe.

Dobrodošli na prvem koraku vaše preobrazbe!
Izberite najučinkovitejši in edini program oblikovanja ženskega telesa na tržišču s 100% pisnim jamstvom dogovorjenih rezultatov.
Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačen ter popolnoma neobvezujoč posvet.
  V Linea Snelli svoje telo preoblikujete na ženski prijazen način, varno in kar do 4-krat hitreje. Vaši dogovorjeni rezultati so PISNO ZAJAMČENI. Le v teh dneh pa vam PODARIMO kar 45% popust na redne programe Star in Lifestyle ter 30% popust na programe Beauty! Pohitite, odštevamo proste pakete.

  NJAUGODNEJŠA PONUDBA LETA – vitka linija po skoraj POLOVIČNI CENI!

  Si želite sproščeno uživati na plaži? Ujemite najugodnejšo ponudbo v celem letu! Le med 16. julijem in 16. avgustom 2024, oz. do razprodaje 75 prostih paketov, si lahko zagotovite redne programe Snelly Star in Lifestyle kar 45% UGODNEJE!
  Tako boste pisno zajamčeno stopili na pot do VITKE LINIJE in odličnega počutja v svojem telesu. Za to pa potrebujete le 2 uri tedensko!

  Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. S prijazno in strokovno terapevtko določite svoj redni program Snelly Star ali Lifestyle in pridobite kar 45% POPUST na celotni program! Nato pa le še pripravite svoj najljubši bikini!

  Ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Izbere se tista, ki je za vas, glede na aktualno promocijo, najugodnejša. Nudimo pa vam tudi popolnoma brezobrestne plačilne pogoje za obročno odplačevanje izbranega programa oblikovanja telesa. Za več informacij o promociji KLIKNITE TUKAJ.

  Osvojite zdrave navade za FIT formo in uravnoteženo življenje! V Linea Snelli bomo poskrbeli, da se boste v svojem telesu počutili resnično sproščeno.

  Dobrodošli v svet Linea Snella... V zelene, čisto ženske oaze FIT forme, lepote in psihofizičnega ravnovesja.

  Rezervirajte svoj brezplačen posvet in naredite prvi korak na poti h kakovostnejšemu življenju. Pričakujemo vas v 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji. Veselimo se vaše preobrazbe!

  Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
  Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
  Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!