Metoda Linea Snella

Vaša zajamčena pot do vitke linije in celostne preobrazbe.

Celosten pristop za dosego pisno zajamčenih in trajnih rezultatov.

 • Imate občutek, da ste ujeti v lastnem telesu, ki ni takšno, kot bi si želeli?
 • Trpite zaradi kronične preutrujenosti?
 • Morda ne najdete poti iz začaranega kroga nezdravih vzorcev in slabega počutja?
 • Se vam težko izgubljeni kilogrami vztrajno vračajo?
 • Si želite živeti samozavestno, kot najboljša različica sebe?

Se kdaj vprašate, koliko časa in energije, ob vsakodnevnih obveznostih, posvetite le SEBI?
Zadovoljstvo s svojim izgledom, dobra psihofizična pripravljenost in odlično počutje so pomemben ključ do izpolnjenega, samozavestnega in srečnega življenja.

Ste razočarani nad svojo zadnjo neuspešno dieto? Trendovskim programom online vadbe? Liposukcijo?

Se sprašujete zakaj? Posamezni pristopi, nepovezani v celoto, enostavno ne delujejo. Nizkoenergijska dieta začasno zniža telesno težo, vendar ne poskrbi za obliko in tonus telesa ter odpravo celulita. Naporna vadba prinese rezultate na mišičnem tonusu, a največkrat pomeni hormonsko neravnovesje, preutrujenost, izgubo graciozne ženske linije in mehkobe. Invazivni postopki, kot je npr. liposukcija, rešujejo težave telesnega obsega, vendar ne zmorejo bistveno znižati telesne teže. Psihološko svetovanje lahko osvetli določena neželena prepričanja in vedenjske vzorce, a ga je potrebno kombinirati s konkretno strategijo za vzpostavitev psihofizične kondicije.

Skrivnost uspešnega hujšanja? Celosten pristop!

Dobrodošli v svet Linea Snella... V zelene, čisto ženske oaze FIT forme, lepote in psihofizičnega ravnovesja.

Rezervirajte svoj brezplačen posvet in naredite prvi korak na poti h kakovostnejšemu življenju. Pričakujemo vas v 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji. Veselimo se vaše preobrazbe!

Hitreje in udobneje do vašega cilja.

V 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji poskrbimo za idealno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij in svetovanj po vaši meri. Vadimo kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar 3 do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1300 kalorij. Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37°C in infra žarki.

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih, kar vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svoje zdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Zavedamo se, da je vaš čas omejen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve uri tedensko.

V tem času:

 • opravite individualno vadbo,
 • poskrbite za tonus tkiva in se sprostite v “savni,
 • nahranite kožo
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

S programi po metodi Linea Snella® poskrbite za:

 1. Hujšanje – odpravo odvečnih kilogramov
 2. Oblikovanje telesa – zmanjšanje obsega telesa na kritičnih točkah, tam kjer si to najbolj želite
 3. Zmanjšanje celulita
 4. Učvrstitev in izboljšanje tonusa tkiva
 5. Vzdrževanje primerne telesne teže in forme
 6. Udobje in odlično počutje v lastnem telesu

V Linea Snelli so vaši rezultati 100% zajamčeni.

V Linea Snelli lahko ekskluzivno izberete in kupite svoj, zajamčen rezultat. Programi Linea Snella so povsem individualno prilagojeni vašim osebnim potrebam. Vključujejo napredno vadbo, strokovna svetovanja in najsodobnejše terapije oblikovanja telesa. Hkrati pa so tudi vsebinsko neomejeni. Šele, ko dosežete svoj zajamčen rezultat, je vaš program zaključen! Brez presenečenj, brez doplačil.

Linea Snella nudi sledeča jamstva:

 • Pisno jamstvo za uspeh
 • Jamstvo kvalitete storitve
 • Jamstvo trajnosti rezultata
 • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta / cena!

V Linea Snelli torej izgubite le odvečne kilograme, centimetre in nezdrave navade.

V Linea Snelli vam vaše dogovorjene rezultate pisno jamčimo. Programi so povsem individualno prilagojeni vašim potrebam, vključujejo napredno vadbo, strokovna svetovanja in najsodobnejše estetske terapije. Šele, ko dosežete svoj zajamčen rezultat, je vaš program zaključen! Po zaključku rednega programa pa vam nudimo še več mesečno brezplačno kontrolo in meritve.

Kaj združuje metoda Linea Snella®?

Nizozemski znanstvenik Van’t Hoff je prejel Nobelovo nagrado, ker je dokazal, da je delovanje encimov, odgovornih za pretvorbo maščobe v vir energije, najučinkovitejše pri telesni temperaturi 37 °C. Sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja je dr. Angelo Barrasso, italijanski “oče” metode Linea Snella, trgu predstavil revolucionarni aparat Thermoslim. Z njim je optimalno združil učinke optimalne telesne temperatureinfrardečih žarkov in ciljne vadbe ter tako razvil metodo, ki je danes zaščitena pod blagovno znamko Linea Snella®, kar v prevodu pomeni vitka linija. Med le 25-minutno vadbo v Thermoslim-u centimetre in maščobne obloge izgubljamo ciljno, na najbolj kritičnih delih telesa.

Rezultate pri izgubi telesne teže in obsega dopolnjuje tudi vadba na Thermobike-u, ki je odličen za odpravo trdovratnih maščob na bokih, stegnih in zadnjici. Delovanje Thermoslima in Thermobika dopolnjuje Bodywarm, ki omogoča, da koža ostaja čvrsta in mehka ne glede na izgubljeno odvečno težo.

Širok izbor najsodobnejših dodatnih terapij, kot so ultrazvok– kavitacijaradiofrekvencakriolipolizabiodermogenezavibracijska vadba in pressoterapija, pa omogoča še odličnejše in hitrejše rezultate ter popolnoma prilagojen pristop glede na vaše individualne potrebe.

Spremljajoče storitve, kot so Snelly Star asistencaSnelly asistencaSnelly točkovni sistem in Snelly Slim Control sistem, še dodatno dopolnjujejo metodo, kar omogoča najboljše možne rezultate pri oblikovanju ženskega telesa. To je tudi razlog, da lahko učinkovitost metode Linea Snella podpremo s pisnim jamstvom vračila denarja, hkrati pa s pomočjo Snelly Slim Control sistema zagotavljamo trajne rezultate.

Ker ne verjamemo v konfekcijski pristop, so vsi programi v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Z Linea Snello svoje zajamčene cilje dosežete hitro, udobno, predvsem pa povsem varno!

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Že 25 let skrbimo za telesne in osebne preobrazbe naših obiskovalk.

Linea Snella letos praznuje 25 let.  Na tisoče žensk v več državah je s svojimi zgodbami o uspehu pustilo svoj pomemben pečat dragocenih izkušenj. Pridružite se jim tudi vi! Zagotovite si vitko linijo in sproščeno uživanje v lastnem telesu. Hkrati pa ponovno vzpostavite poglobljen stik same s saboj, ki bo pogoj za dolgoročno in celostno osebno zadovoljstvo.

Med želeti in uspeti je vedno začeti.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!