Snelly Svetovanje

Pri Linea Snelli vam nudimo celovito svetovanje na vseh področjih, da ne izboljšate samo izgleda telesa ampak tudi notranje ravnotežje.

Pozornost je potrebno usmerimo vase in v skrb zase, to se pa prične že pri najbolj osnovnih dejavnikih. To so ustrezna prehrana, primerna rekreacija, skrb za dober spanec in pa ohranjanje dobrih medosebnih odnosov.

Včasih pa vsak od nas lahko bori s občutki, kot so tesnoba in drugimi neugodnimi psihološkimi stanji, ki jih je pomembno naslavljati. Ob tem vam lahko pomagamo olajšati in razrešiti vaše izzive s našim psihološkim svetovanjem.

Zdravo prehranjevanje je pomembno, če želimo izboljšati ali ohranjati naše zdravje, saj zdravo hrano potrebujemo za razvoj in delovanje našega telesa.

Na prehranskem svetovanju bomo z analizo prehranskega dnevnika ugotovili vaše aktualne prehranjevalne navade.

Nato pa vam pomagali pri načrtovanju novih. Pomagali vam bomo sestaviti za vas optimalen način prehranjevanja, z upoštevanjem vašega bazalnega metabolizma in sestave telesa, življenjskega sloga ter zdravstvenega stanja. S prehranskim svetovanjem želimo dolgoročno spremeniti prehranske navade, saj je prav sprememba navad pri nadaljnjem ohranjanju telesne teže neprimerno uspešnejša kot pa dieta.

Ker je razumevanje posameznikovega telesa in njegovih izkušenj z gibanjem bistvenega pomena za izdelavo in načrtovanje učinkovitega trenažnega procesa se vsako svetovanje začne s pridobivanjem posameznikove gibalne anamneze.

Med našim kineziološkim svetovanjem se posvetimo vsakemu posamezniku posebej. Spoznamo njegovo telesno amnezo ter življenjske in prehranske navade. Za popoln vpogled v trenutno stanje vaših gibalnih sposobnosti izvedemo tudi meritve funkcionalne gibljivosti ali test telesne pripravljenosti, ki nam nato skupaj z že pridobljenimi informacijami omogoča sestavo kar se da učinkovitega individualno pripravljenega programa.

Kineziološko svetovanje nato, za boljši vpogled v doseganje ciljev in možne modifikacije trenažnega procesa, v skrajšani obliki ponovimo enkrat mesečno.

 

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!