Strokovno svetovanje

Nudimo strokovna, individualna svetovanja po vaši meri.

V Linea Snelli vam nudimo strokovno podporo do fizične in celostne, osebne preobrazbe.

Ljudje se vedno bolj zavedamo, da si v napornem tempu vsakodnevnih izzivov zaslužimo VEČ. Za celostno, psihofizično ravnovesje je potrebno skrb in pozornost ponovno usmeriti vase. Potrebno je vzpostaviti dober stik s samim s seboj, s svojim telesom in fizičnimi, psihičnimi ter duševnimi potrebami.

Vse to pa se prične že pri najbolj osnovnih dejavnikih. To so ustrezna prehrana, primerna vadba, skrb za dober spanec, kakovostno sprostitev in ohranjanje dobrih medosebnih odnosov.

Včasih pa se vsak od nas lahko bori s občutki, kot so tesnoba, z vedenjskimi odvisnostmi, kot so npr. razne prehranjevalne motnje, in drugimi neugodnimi psihološkimi stanji. Vse to je pomembno naslavljati, da lahko zaživimo lažje in bolj kakovostno. V centrih Linea Snella vam lahko strokovno pomagamo olajšati in razreševati vaše aktualne izzive. V ta namen vam nudimo strokovno psihološko podporo in svetovanje.

Uravnoteženo prehranjevanje je pomembno, če želimo izboljšati ali ohranjati naše zdravje in dobro počutje. Ustrezno hrano pa potrebujemo tudi za razvoj in pravilno delovanje našega telesa.

Na prehranskem svetovanju bomo, s poglobljeno anamnezo vaših trenutnih prehranjevalnih navad in analizo prehranskega dnevnika, ugotovili, kako lahko izboljšate oz. obogatite svoj način prehranjevanja. Tako bo vaša prehrana še učinkoviteje podpirala vaš življenjski slog in potrebe po makro in mikro hranilih.

Pomagali vam bomo pri načrtovanju novih navad. Skupaj bomo poiskali za vas optimalen način prehranjevanja, z upoštevanjem vašega bazalnega metabolizma in sestave telesa, življenjskega sloga ter zdravstvenega stanja. S prehranskim svetovanjem želimo dolgoročno spremeniti prehranske navade. Prav sprememba navad je pri nadaljnjem ohranjanju telesne teže neprimerno uspešnejša kot pa kakršnakoli restriktivna dieta.

Razumevanje posameznikovega telesa in njegovih izkušenj z gibanjem je bistvenega pomena za izdelavo in načrtovanje učinkovitega vadbenega procesa. Zato se vsako svetovanje začne s pridobivanjem posameznikove gibalne anamneze.

Med našim kineziološkim svetovanjem se posvetimo vašim individualnim potrebam in morebitnim gibalnim omejitvam. Spoznamo vašo telesno anamnezo ter življenjske in prehranske navade. Za popoln vpogled v trenutno stanje vaših gibalnih sposobnosti lahko izvedemo tudi meritve funkcionalne gibljivosti ali test telesne pripravljenosti. To nam nato, skupaj z že pridobljenimi informacijami, omogoča sestavo kar se da učinkovitega individualno pripravljenega programa vadbe.

Kineziološko svetovanje nato, za boljši vpogled v doseganje ciljev in možne modifikacije trenažnega procesa, v skrajšani obliki ponovimo enkrat mesečno.

 

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!