Thermoslim

Si želite doseči hitre rezultate pri izgubi telesne teže in obsega na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, boki, zadnjica in stegna? Si želite spremembe vendar, zaradi vsakodnevnih obveznosti, nimate časa telovaditi? Ali kljub redni vadbi vaša telesna teža ostaja enaka? Si želite izboljšati elastičnost kože, mišični tonus in pospešiti svoj metabolizem?

Katere so prednosti terapije Thermoslim?

Thermoslim terapija je namenjena vsem, ki želijo:

Izgubiti odvečno telesno težo in obseg, izboljšati mišični tonus, elastičnost kože in pospešiti svoj metabolizem.

Individualno prilagojen program in vadbe s sprotnim nadzorom napredka s pomočjo natančnih meritev.

V najkrajšem času doseči najbolj učinkovit rezultat in vidne spremembe pri izgubi telesne teže in obsega.

Vadbi nameniti le 20 do 25 minut in s tem boljše izkoristiti svoj prosti čas.

Kakšni so učinki terapije?

Potek vadbe:

  • Vadba v Thermoslimu poteka v izolirani komori, ob konstantni temperaturi 37°C in pod vplivom infrardečih žarkov.
  • Vadba se izvaja leže na hrbtu, boku in trebuhu, brez nepotrebne obremenitve hrbtenice in sklepov.
  • Izvajanje vaj ves čas, ne glede na pomoč aplikacije Linea Snella, spremlja in nadzoruje terapevtka, kar omogoča kontrolo vsakega posameznega giba in pravilno izvedbo vaj.
  • Zaradi posebnih fizikalnih pogojev (temperatura 37 °C in infrardeči žarki) vadite le 20 do 25 minut, kar pomeni velik prihranek časa ob dejstvu, da sicer telo samo za ogrevanje potrebuje v povprečju 30 minut. Ogrevanje v celoti odpade, ker infrardeči žarki globinsko segrejejo tkivo.

Zakaj torej po metodi Linea Snella® porabimo do 4 krat več mašobe kot pri običajni aktivnosti?

Maščoba je toplotni izolator, ki omogoča organizmu, da ohranja temperaturo 37°C, ki je nujno potrebna za normalno delovanje notranjih organov in s tem seveda za naše preživetje. Več kot imamo maščobe, manj kalorij porabimo, saj smo bolje izolirani in je potrebno bistveno manj napora za ohranjanje telesne temperature.

Človeško telo, ki je izpostavljeno mrazu, ne samo, da zmanjša porabo maščobe kot vira energije, temveč ravno nasprotno, omogoča njeno kopičenje za boljšo izolacijo. Velja pa tudi ravno obratno: če je človeško telo izpostavljeno toploti, se količina maščobe zmanjšuje, saj ni več potrebna za toplotno izolacijo.

Poleg tega pa se v času, ko opravljamo neko telesno aktivnost (pri čemer se v telesu proizvaja toplota), zaloge maščobe dodatno zmanjšujejo, saj organizem ne zapravlja toplote, proizvedene z mišičnim delom.

Kombinacija infrardečih žarkov in aktivne vadbe je tudi edini naravni, znanstveno dokazani način, ki omogoča lokalizirano zmanjšanje podkožne maščobe. 

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!