Najintenzivnejši procesi obnove telesa potekajo ponoči

Ali ste vedele, da najintenzivnejši procesi obnove našega telesa potekajo med nočnim počitkom? Ponoči naše telo porablja hranila, ki jih jemlje deloma iz hrane, ki smo jo čez dan zaužili, deloma iz zalog v telesu (glikogen v jetrih, aminokisline iz mišic …). Snelly terapevtke zato priporočamo, da je večerni obrok sestavljen pretežno iz kakovostnih živalskih in rastlinskih beljakovin.

Z dovolj spanja in uživanjem zdravih večernih obrokov bomo telesu dali možnost kakovostne regeneracije in tako preprečili pojav prezgodnjih znakov staranja.  

solata s puranom in sezamom

Tu je pa še ideja, za zdravo večerjo, ki je primerna tudi za hladnejše dni.

Solata s puranom in sezamom

Za solato potrebujete naslednje sestavine:

  • puranje prsi
  • sezam
  • solata po izbiri: radič, rukola, zelena solata
  • manj mastni sir
  • olivno olje, jabolčni kis, sol in druge začimbe po okusu.

Puranje meso narežemo na manjše trakove in ga popečemo, solimo, potresemo s sezamom in ohladimo. Izberemo solato (radič, rukola, zelena solata …), dodamo na kocke narezan sir, meso in prelijemo z oljčnim oljem, jabolčnim kisom. Nazadnje še solimo in začinimo po okusu.

Dober tek!


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!