Pilingi za poletno lepoto

Vlažilne nega naše kože je v poletnih mesecih še kako ključna. Pilingi nam pomagajo odstraniti odmrle kožne celice, kar se odrazi v mladostnem videzu kože. Odete v svojo idealno postavo in s pravilno skrbjo za vašo kožo boste to poletje resnično zablestele. 

Snelly teparvetke smo za vas izbrale tri recepte za domače pilinge, ki jih po pripravi nanesete na kožo s krožnimi gibi in pustite delovati 10-20 min, nato pa temeljito izperete. Če piling uporabite tudi za obraz, bodite pozorne na predele okrog oči. Vaša koža vam bo hvaležna.

  • Kokosov piling. Priprava je preprosta, potrebujete le 2 žlici kokosovega masla in 2 žlici grobo ali fino mlete morske soli. Obe sestavini dobro peremešajte, pri čemer pazite, da je kokosovo maslo pred pripravo stalo nekaj časa na sobni temperaturi. Kokosov piling je primeren za celotno telo, sploh za stopala, za obraz pa pri pripravi raje uporabite fino mleto sol. Kokosovo maslo pomaga zadrževati vlago, ki v poletnem obdobju zagotavlja fantastične učinke, sploh pri občutljivi, aknasti, mešani ali suhi koži.

Piling Linea Snella

  • Laneni piling. Tudi tukaj je priprava preprosta, potrebujete le 1 žlico mletih lanenih semen in 2 žlici olja (olivno ali jojobovo). Lanena semena imajo izjemne hranilne lastnosti, med drugimi koristne maščobne kisline omega 3. Piling bo poskrbel za primerno vlažnost, sijaj in mehkobo vaše kože.

FB_07b

  • Solni piling z medom in limono. Za pripravo potrebujete le 2 žlici medu, žlici grobo ali fino mlete morske soli in limonin sok. Vse sestavine previdno vmešajte. Hranilno morsko sol, ki je bogata z minerali, dopolnjuje med, ki je v vseh pogledih pravi dar narave, in limonin sok, ki vsebuje veliko vitamina C in pomaga odpravljati pigmentne madeže. Solni piling z medom in limono je tako primeren predvsem za mastno kožo, odlično pa deluje tudi proti gubicam in znakom staranja.

Solni piling Linea Snella

Po redni uporabi pilinga (1-2x tedensko) bo vaša koža resnično čudovita – sijoča, mehka in vidno nahranjena.

Poskusite.


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!