NAPOVEDALI SMO BOJ PROTI CELULITU

Celulit je večni izziv številnih dam, ki postane še izrazitejši prav v poletnem času. Ključni dejavnik v boju proti celulitu je ustrezna hrana, bogata z vitamini in minerali, pa tudi vadba. Seveda je dobrodošla še pomoč strokovnjakov, ki s Pressoterapijo ali mehansko limfno drenažo poskrbijo, da bo skok v poletje popoln. Terapija namreč rešuje težave z zastajanjem tekočine v telesu ter težave z mehkim celulitom. Dodatno je tu še Body Wrapping, ki je prav tako učinkovita metoda zmanjševanja podkožnih maščobnih blazinic in telesnega obsega. Dodatna kombinacija z ultrazvok – kavitacijo in radiofrekvenčno terapijo bo zagotovila 100 % rezultat. 

Začeti pa je potrebno s spremembo življenjskega sloga in pravo izbiro hrane.

Ali ste vedeli, da …

  • ANANAS vsebuje vitamin C, ki pomaga pri tvorbi kolagena oz. veznega tkiva naše kože. Prav tako izboljšuje prekrvavitev in pomaga pri izločanju toksinov iz našega telesa. Zagotovo 1A zaveznik v boju s celulitom in težavami pri zastajanju vode v telesu. Kožo namreč pomlajuje, zagotavlja ji elastičnost, obenem pa pospešuje našo prebavo. Priporočamo!
  • LUBENICA vsebuje vitamine A, B in C, številne vlaknine in ogromno vode, ki vam lahko pomaga prečistiti vaše telo. Zastajanje vode ob rednem uživanju lubenice ne bo več težava, enako pa bo počasi izginjal celulit. Priporočamo!
  • PARADIŽNIK vsebuje likopen, pa tudi vitamin C. Ne le to, da je likopen odličen antioksidant, ki pomaga ohranjati mladosten videz naše kože, ščiti nas tudi pred nevarnimi UV-žarki. Priporočamo!
  • AVOKADO vsebuje za kožo izjemno zdrave maščobne kisline, ki pomagajo pri izgorevanju maščob. Količina naj bo zmerna, saj je to precej masten sadež, a vsekakor priporočamo!
  • ZELENI ČAJ vsebuje antioksidante, pospešuje metabolizem in je odličen zaveznik pri hujšanju in izgubi maščobnih oblog. Prav tako je odličen zaveznik pri razstrupljanju telesa in zagotavljanju lepega, mladostnega videza kože. Priporočamo!
  • POSVET S SNELLY TERAPEVTKO V IZBRANEM CENTRU LINEA SNELLA zagotavlja strokovno pomoč takrat, ko to najbolj potrebujete. Prijavite se na brezplačen ter popolnoma neobvezujoč posvet. Priporočamo!

 

ananas proti celulitu lubenica proti celulitu

 

 

 

 

 

 

 


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!