Sadni zmrznjeni jogurt

V toplih julijskih dneh v naše misli pogosto skoči ledena dobrota – sladoled. A ker je ta v trgovinah in stojnicah poln sladkorja, vam predlagamo bolj zdravo, a nič manj okusno alternativo. In kar je najboljše, končana je v petih minutah!

 

Sestavine

  • Pol lončka jogurta (navadnega ali grškega)
  • 5 pesti zmrznjenega sadja po vaši izbiri
  • 1 žlica limoninega soka
  • 3 žlice medu

 

Priprava

V mešalnik (blender), ki je dovolj močan, da se spopade z ledom, vrzite sadje po svoji izbiri. Če ste ga nabrali na domačem vrtu, ga večer prej dajte v zamrzovalnik, da bo za pripravo slaščice popolnoma zmrznjen. Dodajte jogurt, limonin sok in med ali drugo sladilo. Če ste bolj sladkosnedi, lahko dodate kakšno žličko medu več. Vse skupaj miksajte pet minut, da bo sladica res kremasta. Po petih minutah zmes prestavite v lonček, dodajte kakšen košček svežega sadja in domač zmrznjen jogurt je končan. Če ste ljubitelj še bolj zmrznjenega jogurta, pa ga za kakšno uro ali dve pustite v zamrzovalniku.

Pa dober tek!


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!