3 ZDRAVI IN PREPROSTI RECEPTI S HRUŠKAMI

Hruške prispevajo k zdravju srca, nas napolnijo z energijo in nam pomagajo pri hujšanju. Nekaj idej, kako jih uporabiti v prehrani, preverite v nadaljevanju.

Trije zdravi in preprosti recepti s hruškami


Zdravje in energija v kozarcu: HRUŠKOV ZELENI NAPITEK

V mešalniku zmešajte svežo olupljeno hruško, mango, banano in špinačo. Prilijte mandljev napitek in po želji nekaj vode, dodajte chia semena in okusna malica je pripravljena!


Recept s skrivno sestavino: PEČEN PIŠČANEC S HRUŠKAMI

Piščanca natrite s soljo in poprom ter mu v pekač dodajte timijanove lističe, krhlje limone in stroke česna. Medtem ko se piščanec peče v pečici na 200 °C, po dolgem razpolovite šalotko in hruške prerežite na četrtine. Očistite jih in skupaj s šalotko razporedite okoli piščanca. Med peko piščanca večkrat prelijte s sokom, ki ga bodo spustile okusne sestavine, ter preverite temperaturo mesa. Piščanec je pečen, ko termometer, zapičen v meso, doseže med 71 in 75 stopinj. Pred serviranjem piščancu odstranite kožo, da bo jed še manj kalorična.


Osvežilna in lahka malica: SOLATA S HRUŠKAMI

V posodi zmešajte rukolo, na koščke narezano svežo hruško, grobo sesekljane lešnike in suhe brusnice. Pripravite preliv iz sveže stisnjenega limoninega soka, olivnega olja, gorčice, žličke medu in ščepca soli. Prelijte čez pripravljeno solato in si brez slabe vesti privoščite okusno jesensko kosilo.

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!