Snelly detox nasveti

Ja, ni ravno novost, da se med božičnim in novoletnim obdobjem pogosto pregrešimo in za trenutek pozabimo na zdrav življenjski ritem, ki naj bi mu sledili vse leto, tudi med prazniki. A še preden nas prevzame panika in se zaprisežemo v stroge in nezdrave »instant« diete, vam Snelly terapevtke svetujemo umirjen prehod na vsakodnevno zdravo rutino, ki jo lahko v prvih januarskih dneh podkrepite z nekaj detox triki. Ti bodo vaše telo usmerili na stare tirnice zdravega življenjskega sloga in vam povrnili tisti občutek ugodja v svojem telesu.

Linea Snella detox nasveti

Začnimo s TREMI nasveti, česa nikakor NE SMETE storiti:

  1. NE preskakujte obrokov in NE stradajte. Sledite smernicam zdravega hujšanja (več …).
  2. NE črtajte vseh ogljikovih hidratov s svojega jedilnika. Živil, ki vsebujejo ogljikove hidrate, naj bi jedli manj, zvečer pa naj bi se jim popolnoma odrekli. Izbirajmo zdrave OH-je in svojo energijo usmerimo v zdrave prehranske izbire ter vadbo (več …).
  3. NE pozabite na gibanje! Če se odvečnih kilogramov želite znebiti kar najhitreje, je najbolje, da se hujšanja lotite celovito. To pomeni, da se začnete pravilno prehranjevati, redno gibati, da imate kvaliteten in dovolj dolg spanec, za piko na i pa vam bo pomagale tudi Linea Snella terapije oblikovanja telesa.

Vadba v Thermoslimu

V januarskih dneh pa še posebno sledite naslednjim TREM nasvetom, ki vam bodo pomagali ponovno poiskati svoje telesno in duševno ravnovesje, za izjemen začetek leta:

  1. PIJTE VELIKO TEKOČINE, predvsem vode. Voda je bistvenega pomena, saj očisti naš organizem in nam pomaga prebaviti tudi tisto morebiti težko hrano, ki smo jo zaužili čez praznike. Prav tako vam bo dobro dela skodelica zelenega čaja.
    Linea Snella svetuje pitje tekočine
  2. POZABITE NA ALKOHOL in SLADKARIJE. Če vam v hladilniku ostaja kakšna steklenica penine, vina ali krožnik sladkarij, jih raje podarite. Po praznikih je nujno, da vsaj za nekaj časa povsem odložite vinske kozarce v omaro in se povsem odpoveste belemu sladkorju.Linea Snella svetuje črtanje belega sladkorja3. V JEDILNIK VKLJUČITE RIBE. Losos je odlična izbira, saj vsebuje zdrave maščobe in ne vsebuje veliko kalorij. Prav tako druge ribe – preverite recept za polenovko z agrumi

Polenovka z agrumi


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!