Body wrapping: trend poletja pri odpravljanju celulita

Bližajo se meseci kratkih hlač, poletnih oblek in kopalk. Vas skrbi, kako se boste v kratkem času znebili maščobnih oblog in celulita? Za vas smo zbrali nekaj preprostih in naravnih rešitev. Presenetilo vas bo, kako učinkovit je body wrapping v kombinaciji pravilne prehrane in dovolj gibanja.

Odpravite vzroke za nastanek celulita

Nastanek celulita je povezan predvsem s slabo cirkulacijo krvnega in limfnega obtoka, največkrat pa se pojavi na trebuhu in bokih, zadnjici, notranji strani beder, nadlahti in okoli kolen. Drug razlog pa je delovanje ženskega hormona estrogena, zaradi katerega na celulit niso odporne niti vitkejše in aktivnejše ženske. 

Presenetilo vas bo, kako učinkovit je body wrapping v kombinaciji pravilne prehrane in  dovolj gibanja.

Na dobro cirkulacijo in hormonsko ravnovesje lahko v veliki meri vplivamo sami, z zdravim življenjskim slogom. Poskrbite za redno telesno telesno aktivnost, lahko tudi z manj napora, a vsaj 45 minut na dan. V boju proti celulitu so najučinkovitejše vadbe, aerobika, tek, plavanje, kolesarjenje in gimnastika. Pri urejanju prehrane in opuščanju slabih razvad pa je pomembno predvsem sledeče: 

  1. Zadostno pitje nesladkanih tekočin, najbolje vode. Preberite več na povezavi;
  2. Redno uživanje zelenjave, sadja in zdravih maščob (npr. oljčno olje);
  3. Zdrav način priprave jedi (npr. kuhanje na sopari, v pečici brez dodatkov maščob …);  
  4. Izogibanje sladkarijam, sladkim pijačam in izdelkom iz bele moke; 
  5. Opustitev kajenja; 
  6. Izogibanje sedenju s prekrižanimi nogami; 
  7. Oblačenje ohlapnejših oblačil, ki ne ovirajo normalne cirkulacije. 

V poletje brez celulita s pomočjo body wrappinga 

Ena od najučinkovitejših metod preoblikovanja telesa in boja proti celulitu, na katero prisegajo tudi obiskovalke centrov Linea Snella, je body wrapping oziroma povijanje telesa.

Z body wrappingom odpravljamo tako vzroke kot posledice celulita. Naše izkušene terapevtke najprej nanesejo posebno anticelulitno kremo na problematične predele telesa (trebuh, zadnjica, stegna, …) in jih nato drenažno povijejo s folijo. S tem postopkom aktiviramo limfni sistem ter spodbudimo razgradnjo maščob v celicah in odvajanje razgrajenih snovi, toksinov in vode iz podkožnega tkiva. 

Z rednimi terapijami body wrappinga ciljamo predvsem na podkožne maščobne blazinice in odvečne centimetre telesnega obsega, obenem pa gladimo strije in dolgoročno preprečujemo nastanek novega celulita. Tako hkrati preoblikujemo telo ter povrnemo koži elastičnost in čvrstost, da preprečimo videz pomarančaste kože. 

Učinki body wrappinga so vidni že po prvem tretmaju, ki zmanjša telesni obseg do 2 cm. Redna uporaba terapij (8 do 12 terapij enkrat tedensko) pa vidno preoblikuje telo ter koži povrne privlačen in negovan videz.

Komu je body wrapping namenjen?

Body wrapping je metoda, ki jo priporočamo vsem obiskovalkam centrov Linea Snella, še zlasti pa tistim, ki:

– Iščejo učinkovit način za zmanjšanje celulita; 

– Želijo izboljšati tonus in napetost kože (npr. po izgubi odvečnih kilogramov ali po nosečnosti); 

– Imajo težave s cerkulacijo in zadrževanjem vode v koži. 

Omejitve pri uporabi tretmajev imajo le obiskovalke, ki imajo težave s kožo ali podkožnim tkivom (npr. popokane žilice ali kapilare, razdražena koža, alergije). 

Za še boljše rezultate je priporočljivo, da pred vsako terapijo koži privoščimo piling, saj jo tako očistimo in pripravimo na boljšo absorpcijo uporabljenih aktivnih sestavin. 

Individualna obravnava in brezplačen prvi posvet 

V centrih Linea Snella vsako obiskovalko obravnavamo indvidualno, saj posamezne razvojne stopnje celulita zahtevajo prilagojen pristop. Vsaka ženska ima drugačne potrebe, zdravstvene posebnosti in osebne preference, ki jih naše izkušene terapevtke spoštujejo in upoštevajo pri snovanju programa preoblikovanja telesa. 

Kakšen program bi bil za vas najprimernejši, se lahko pogovorite že na prvem brezplačnem prvem posvetu v najbližjem centru Linea Snella. Največja prednost naših programov pa je, da vam zanje nudimo pisno jamstvo za uspeh. Vaš program je zaključen takrat, ko dosežete svoj cilj. Brez presenečenj in brez doplačil. 

Naročite se na brezplačen prvi posvet še danes in vstopite v poletje samozavestne! 

Sorodne vsebine

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!