Mateja Janžovnik

"Ko se danes pogledam v ogledalo, vidim tisto Matejo, ki sem jo dolga leta zelo pogrešala."

“V le 8-ih mesecih programa Snelly Star sem izgubila kar 30 kilogramov! S konfekcijske št. 48/50 sem prišla na 36/38 in se znebila kar 232 centimetrov skupnega obsega. Tehtnica mi pokaže 66 kilogramov in indeks moje telesne teže je prvič po mnogih letih označen kot normalen.”

Mateja Janžovnik

Pozdravljeni,

Sem Mateja in z vami želim deliti svojo zgodbo o uspehu.

V mlajših letih nisem bila nikoli debeluška. Trenirala sem rokomet, jezdila konje, hodila v hribe in bila športno zelo aktivna. Kot mnoge druge ženske pa sem tudi sama po porodu pridobila kar precej odvečnih kilogramov.

Gospa Mateja pred Linea Snella preobrazbo.

Po prvem porodu sem se z njimi še dokaj uspešno borila. Po naslednjih dveh pa so postali še bolj trmasti in obstali. Kasneje sem se, zaradi težkih življenjskih preizkušenj, začela tudi čustveno prenajedati. V tem obdobju sem enostavno pozabila nase in na skrb za svoje telo.

Tolažbo sem iskala v hrani…

Posledica tega je bilo tromestno število na tehtnici, ki me je žalostilo in močno oteževalo moj vsakdan.

Seveda sem poskušala shujšati z vsemi mogočimi dietami. Tiste bolj stroge so sicer prinesle nekaj rezultatov, vendar priznam, da so me izčrpale tako fizično kot tudi čustveno. Z njimi  sem se vedno vrtela v začaranem krogu in vsi moji izgubljeni kilogrami so se hitro vrnili nazaj.

Z velikimi odrekanji in omejitvami sem se naposled le znebila nekaj kilogramov in obtičala na 96 kg. To pa še zdaleč ni bilo dovolj, da bi se počutila kaj bolje. Še vedno sem imela težave z visokim pritiskom, holesterolom, bolele so me noge in hrbtenica; najhujše pa so bile zagotovo težave z nizko samozavestjo.

Usoda me je pripeljala na pot, kjer sem spoznala Lejlo, vodjo centra Linea Snella Velenje.

Ko me je terapevtka Lejla povabila na brezplačni posvet, je v meni dolgo vladal strah, da to ni zame – da sem preobilna, premalo fit in da bom spet deležna obsojanja. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem povabilo sprejela in naredila prvi korak. Vendar sem danes neskončno hvaležna sama sebi, da sem pogum nazadnje kljub vsemu zbrala in se posveta udeležila. Priznam, strah pred neznanim je bil še vedno prisoten. Kljub temu pa sem po razgovoru prvič po dolgem času domov prišla z vlitim upanjem, da mi bo tokrat morda le uspelo…

Mateja med 25 minutno, individualno vadbo v Thermoslimu.

Prvič po dolgem času sem bila slišana brez obsojanja in sprejeta prav takšna, kot sem bila.

V času programa nikoli nisem dobila strogih diet, pač pa zgolj napotke o uravnoteženi prehrani. Nerigiden, dolgoročno vzdržen pristop k zdravi prehrani me je zelo pozitivno presenetil in mi ponudil veliko svobode pri prehranjevanju, ki sem jo v preteklosti močno pogrešala. Končno sem v hrani ponovno uživala in jedla brez slabe vesti. Prvič v življenju nisem občutila, da hujšam v mukah. V kombinaciji s prilagojeno vadbo v Linea Snelli, v komori Thermoslim, pod infrardečimi žarki in 37 stopinjami, sem že zelo hitro videla prve rezultate.

Po vadbi se je Mateja vsakič razvajala v savni Bodywarm, s čimer je poskrbela tudi za čvrsto kožo kljub izgubi 30 kilogramov.

S programom Linea Snella in strokovno pomočjo terapevtk, mi je v osmih mesecih uspelo nekaj, kar se mi je prej zdelo zame skoraj nemogoče.

Izgubila sem kar 30 kilogramov! Iz konfekcijske št. 48/50 sem prišla na 36/38 in se znebila 232 centimetrov skupnega obsega. Tehtnica mi je pokazala 66 kilogramov in indeks moje telesne teže je prvič po mnogih letih označen kot normalen’.

In vse to v le 8-ih mesecih programa Snelly Star! Ob tem se je moje zdravstveno stanje neverjetno izboljšalo. Uredila se mi je prebava, znižal holesterol, prav tako pa ne čutim več bolečin v križu in kolenih. Moj pritisk ni več povišan, počutim pa se mladostno in polno energije. Zdi se mi, kot da sem skupaj z izgubljenimi kilogrami odvrgla železen oklep in kot metulj poletela v novo življenje.

Mateja na sredini programa – s svojo Snelly terapevtko Lejlo.

Ko danes tečem, kolesarim ali hodim v hribe, me končno več ne skrbi, da bi posledično čutila bolečine v predelu pljuč. Zopet jezdim konje, plešem in se smejim. V veliko veselje pa mi je tudi, da lahko končno nosim vsa tista čudovita oblačila, ki sem jih prej samo opazovala v izložbah in jih nikoli nisem upala niti pomeriti.

Ko se danes pogledam v ogledalo, vidim tisto Matejo, ki sem jo dolga leta zelo pogrešala…

Tisto Matejo, ki je v življenju resnično uživala in ga zajemala z veliko žlico, še preden se je skrivala v širokih oblačilih in se počutila ujeto v svojem telesu. Kar pa je najpomembneje – moje zdravstveno stanje je odlično. Veliko znancev me sploh ne prepozna več. Pravijo mi, da žarim; jaz pa jim odgovorim, da znova ŽIVIM!

Stare hlače, oblečene na nov način! Popolna zmaga! 🙂

Ne morem verjeti, da je izguba kilogramov vodila v tako velike spremembe na vseh področjih mojega življenja. Ponosna sem nase, da sem našla moč in neznansko hvaležna Linea Snelli za vso oporo na moji poti. Poti, za katero lahko danes s ponosom rečem, da me je pripeljala do cilja. Iz vsega srca pa sem hvaležna tudi Lejli, vodji centra Linea Snella Velenje ter terapevtki Saški. V mojem srcu bosta zapisani za vedno!

Priporočam vsem, ki ste pripravljeni na popolno preobrazbo in lepše življenje!

Mateja Janžovnik, poletje 2024

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Uporabljene terapije:

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!