Nataša Krenker

V prenovljeni podobi do izpolnjenega življenja!

“Pravijo, da so leta le številke. In res je. V teoriji. Ko prideš v peto desetletje, se hočeš nočeš opazijo spremembe. In kljub slabšemu vidu si moraš priznati, da gravitacija zagotovo deluje tudi nate. Dobesedno vse pade dol. Če v ogledalu še nekako izgleda, pa fotografija, posneta od zadaj, pokaže, kako stvari zares stojijo (oziroma ne stojijo).”

Nataša Krenker

Sem Nataša Krenkar, stara sem 45 let. Sem mama dveh otrok, službeno pa sem večji del dneva prikovana za računalnik. In tako se začne moja zgodba…

Poznate tisti občutek, ko po zabavi prejmete fotografijo, na kateri ste tudi vi, ko ne pozirate? Najprej uporabiš zoom in rečeš: “O, moj bog, to nisem jaz.” Pravijo, da so leta le številke. In res je. V teoriji. Ko prideš v peto desetletje, se hočeš nočeš opazijo spremembe. In kljub slabšemu vidu si moraš priznati, da gravitacija zagotovo deluje tudi nate. Dobesedno vse pade dol. Če v ogledalu še nekako izgleda, pa fotografija, posneta od zadaj, pokaže, kako stvari zares stojijo (oziroma ne stojijo).

Spomini na “skrivanje” trebuščka

Sledi sekiranje moža…

No, in sedaj panika – beri živciranje moža – kaj ti ni tega prej povedal. Seveda ti ni, saj ni nor… da bi ob vsaki priliki to dobil pod nos. Zanj si ti tako ali tako najlepša in najboljša, oh in sploh, še posebej takrat, ko nisi tečna.  🙂

Torej, sedaj imaš po novem konkreten problem: od tega trenutka dalje imaš ves čas v mislih, kaj bi oblekla, da ne boš poudarila zadnjice. Pa da modrček zapenjaš na najmanjšo stopnjo, da se, bog ne daj, ne zareže direktno v kožo. Pač, če si se prej oblekla glede na sezono, namen in počutje, sedaj dodaš še ekstra kompliciranje okoli povešene riti in pa (ne)seksi obročka pod linijo modrčka.

Za bonus pa dobiš še dve blazinici tik nad pasom hlač, ki so všeč le možu, menda…

Kaj sedaj narediti, da popravimo stanje in posledično počutje? Kilogrami, recimo, da so tu-tu, torej niso drastično preseženi. Poleg “stanja zadaj” pa tudi trebuščku ne bi škodilo, da bi se malo manj izpostavljal in da bi se malo bolj zravnal.


Gospa Nataša pred dvomesečno preobrazbo

Tako sem se končno prijavila v center Linea Snella Velenje na brezplačen posvet.

Rešitev sem odkrila po naključju. Linea Snello! Izbrala sem svoj najbližji center, Linea Snella Velenje, in se prijavila na brezplačen posvet.

Gospa Nataša med individualno vadbo v Thermoslimu, ki ji je vzela le 25 minut

Prijazna terapevtka Lejla mi je ves čas prvega obiska prikimavala in mi zagotavljala, da so strokovnjaki tudi za takšne primere hitrega preoblikovanja telesa. Vendar sem vseeno imela zelo nizka pričakovanja. Svetovala mi je Snelly Lifestyle program, ki vključuje 25 minut vadbe v Thermoslimu ali na Thermobiku dvakrat tedensko + vsakič 15 minut čistega užitka v posebni individualni savni Bodywarm. Za moj ponos na bedrih, pa še izbor številnih dodatnih estetske terapij. Izbrala sem najpreprostejšo, pressoterapijo.

Po vadbi pa je sledilo razvajanje in nega kože v Bodywarmu

In glej ga zlomka, po nekaj terapijah sem sama opazila, da sta ritnici privzdignjeni.

Zares impresivno… bi se reklo. Ampak eno je občutek, drugo pa so dejstva, zato sem pridno dvakrat tedensko obiskujem center. Tako sem svoj cilj dosegla v le dveh urah tedensko!!

Ker pri meni ni bilo neke potrebe po izgubi kilogramov, sem izbrala najkrajši, dvomesečni program. In po dveh mesecih je prišel trenutek resnice, merjenje… Na moje veliko presenečenje je bilo v skupnem seštevku izgubljenega telesnega obsega kar 40 cm minusa. Samo moj pas je izgubil 6 cm! V dveh mesecih! Noro.

Po dveh mesecih je Nataša PRENOVLJENA

Če ne bi sama gledala meritev, bi rekla, da me zagotovo zavajajo. Poleg opazne mišične mase sem opazila tudi, da je koža bolj napeta, pa tudi bolj mehka. Razvajanje v savni res doda tisto piko na i, da gremo po vsaki seansi domov sproščene in zadovoljne, ker smo naredile nekaj tudi zase.

Vsak obisk v centru mi je dal nov zagon in dodatno energijo.

Če sem kdaj, ko sem odhajala od doma, pomislila, da se mi pa danes res ne ljubi, je bilo vzdušje v centru zelo spodbudno in pozitivno. Čeprav je bil moj pozdrav včasih bolj utrujen, se je takoj po prihodu moja energija izboljšala. Poleg terapevtk je bila vedno prisotna tudi kakšna sotrpinka s prijazno besedo. Če kdo, potem one razumejo, da potrebujemo samo malo spremembe v življenju in kakšno novo, malo bolj oprijeto oblekico, ki lepo stoji in takoj je svet lepši.

Gospa Nataša blesti v novi, “malo bolj oprijeti” oblekici 🙂

Vredno je!!

Če sem bila sprva skeptična, sem bila na koncu navdušena nad doseženim rezultatom.

Lineo Snello priporočam vsem, ki želijo spremeniti svoj življenjski slog in ob tem izgubiti odvečne kilograme! 

Nataša Krenkar, 2023

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Preobrazba Nataše Krenkar

Preverite vtis gospe Nataše, ki je v centru Linea Snella Velenje, v le dveh mesecih in le dveh urah tedensko, popolnoma preoblikovala svoje telo. Čestitamo!

Uporabljene terapije:

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!