Blaženka Čujež

S konfekcijske številke XL sem prešla na številko M. Z 91 kg telesne teže sem prišla na 65 kg. Izgubila sem tudi 145 cm obsega in to SAMO v dobrih ŠTIRIH mesecih. Ter v le dveh urah tedensko!

Blaženka Čujež

Zdravo,

Ime mi je Blaženka. Sem mama dveh odraslih sinov in babica vnukinje Glorije, sončka, ki me vsak dan razveseljuje s svojimi nasmehci. Do petdesetega leta sem ohranjala sorazmerno dobro telesno formo potem pa je šlo vse navzdol. Iz športnice, ki je igrala tenis, odbojko, badminton, kolesarila in hodila v hribe, sem se prelevila v »kavč« lenobo.

Stres v službi, družinske skrbi, mena in z njo hormonske spremembe, so prinesle svoje. Kilogrami so se kar kopičili. Z njimi pa se je slabšalo moje zdravstveno stanje. Sledilo je izogibanje druženju, opustitev športnih aktivnosti.

S teže 65 kilogramov, pri višini 168 cm, sem pristala na teži 91 kilogramov.

Govorila sem si, da ni tako hudo, da tudi druge vrstnice z leti pridobijo kar nekaj kilogramov. Na plaži sem opazovala druge ženske in jih primerjala s seboj. Ta tolažba je trajala do moje upokojitve v začetku letošnjega leta, ko sem si dejala, da je čas, da po 45ih letih delovne dobe, 63ih letih starosti in večne skrbi samo za druge, končno naredim tudi nekaj ZASE.

Slabo počutje v mojem telesu se je odražalo na vseh življenjskih področjih.

Razmišljala sem, na kakšen način bi zgubila pridobljene kilograme, da bi lahko zopet zaživela, kot si želim. Mlajši sin je športnik, ki izvaja osebne treninge v lastnem fitnesu, in ne bi bil noben problem, da trenira tudi mene. V zimskih mesecih sem nekaj časa že hodila enkrat tedensko na njegove vaje, vendar so bile zame nekako pretežke.

Ena izmed prijateljic je povedala, da je pričela z vadbo v »Linea Snelli« in ugotavljala, da so rezultati izgube teže vidni že po mesecu dni…

Seveda smo se prijateljicami med seboj veliko pogovarjale o načinih hujšanja in katera metoda naj bi prinesla trajnejši uspeh. Ena izmed njih je povedala, da je pričela z vadbo v »Linea Snella« in ugotavljala, da so konkretni rezultati izgube teže vidni že po mesecu dni. Zadeva me je pozitivno presenetila, zato sem na spletnih straneh pregledala program, način izgube teže, kakšni programi oblikovanja telesa so na voljo in kakšen napredek lahko pričakuješ.

Spletni zapisi žensk, da so zlahka izgubile veliko kilogramov in po dve ali tri konfekcijske številke, so me zelo presenetili. Vprašala sem se, ali je to sploh mogoče doseči?!

Gospa Blaženka pred preobrazbo, ob praznovanju 60. rojstnega dne

Tako sem se končno prijavila na brezplačen posvet.

Pred prvomajskimi prazniki sem se odločila, da obiščem svetovalke »Linea Snella« in kar bo, bo.

Prijavila sem se na brezplačen posvet v center Linea Snella Velenje.

Prijazno sem bila sprejeta. Kar težko sem dihala, ko je bilo treba stopiti na tehtnico. Še bolj pa, ko so bile zapisane meritve obsega mojega telesa. Pojasnjen mi je bil program po metodi »Linea Snella«, ki ne poskrbi samo za odpravo odvečnih kilogramov, ampak tudi zmanjša obseg telesa na kritičnih točkah, izboljša celulitno stanje, vzdržuje telesno kondicijo in skrbi za boljši mišični tonus telesa.

Za izvajanje programa je gospa Blaženka potrebovala le 2 uri tedensko.

Glede na moje želje in anamnezo aktualnega stanja, mi je bilo ponujeno pisno jamstvo izgube najmanj 50 cm obsega in 15 kg teže v šestih mesecih. Skupaj z Linea Snella terapevtko sva se odločili za najcelovitejši program Snelly Star. Prejela sem navodila za uravnoteženo prehranjevanje, seznam priporočenih živil in »copatke«.

In 5. maja sem prvič pričela z vadbo v Thermoslimu, ki je postala moja stalnica dva krat tedensko v naslednjih mesecih. Vsak obisk pa mi je vzel le eno uro časa. Po vadbi pa je vedno sledil še najboljši del – razvajanje in sproščanje v savni Bodywarm.

Individualno sestavljeno vadbo je vzljubila, saj ji je vsakič vzela le 25 minut.

Priznam, nisem čisto verjela, da bom izgubila te »nadležne kilograme«…

… čeprav sem se trdno odločila korenito spremeniti svoj življenjski slog. Pri tem me je ves čas spodbujal tudi mož. Naučila sem se uravnotežene prehrane in iz prehrane izločila bel sladkor, sladkarije ter bel kruh. In glej ga zlomka – ob le dvakrat tedenskem obiskovanju centra Linea Snella so se kilogrami pričeli dobesedno topiti. Po vsaki vadbi – 0,5 kg. Vsak mesec najmanj – 5 kilogramov manj!  

Uživala je v sprostitev in negi kože po vadbi oz. aktivnem delu programa.

S konfekcijske številke XL sem prešla na številko M. In to le v dobrih štirih mesecih!

Seveda ne morem brez tega, da ne bi pohvalila terapevtke Lejle in njene sodelavke Saše, ki sta s svojo pozitivno energijo in strokovnostjo veliko pripomogli, da se je to v resnici zgodilo. S konfekcijske številke XL sem prešla na številko M. Z 91 kg telesne teže sem prišla na 65 kg. Izgubila sem tudi 145 centimetrov skupnega obsega in to SAMO v dobrih ŠTIRIH mesecih!!

“Prenovljena in pomlajena” gospa Blaženka – po Linea Snella preobrazbi 🙂

Linea Snella fantastično DELUJE!

Izguba kilogramov je prispevala k mojemu neprimerno boljšem telesnemu počutju in zdravju. Postala sem bolj samozavestna, pričela sem se zopet ukvarjati s športom in ne počutim se več neprijetno v družbi.

Jo sploh lahko prepoznate? 🙂

Program »Linea Snella« priporočam vsaki ženski, ki je pripravljena storiti nekaj zase.

Gospa Blaženka je v le štirih mesecih v centru Linea Snella Velenje izgubila 26 kilogramov in kar – 145 centimetrov skupnega obsega. Čestitamo!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Uporabljene terapije:

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!