Sabina Štrigl

Zelo sem ponosna, da sem s pomočjo Linea Snella terapevtk dosegla toliko, kot sem. Vem, da bi mi brez njihove pomoči in podpore ne bi uspelo.

Sabina Štrigl

“Živjo! Moje ime je Sabina. In v zadnjih letih sem žal pridobila veliko kilogramov… 

Moja zgodba se je začela 1. aprila leta 2021. Takrat sem, po prebolelem covidu, na tehtnici zagledala številko 91 kilogramov. Kar zamislila sem se… ali sem to sploh jaz?!

Bila sem brez prave energijevoljeurejene prehrane in za nameček še z boleznijo (fibromialgija – nizek pritisk, boleče telo, mišice, utrujenost, glavoboli).

Zavedala sem se, da moram nekaj nujno spremeniti!

Kaj naj rečem… Dnevi niso bili enostavni. Ker navade, ki jih osvojiš z leti (sploh razvade), pač težko opustiš. Sprememba je prihajala postopno in z njo tudi prvi rezultati.

V mesecu in pol sem izgubila prvih 7 kilogramov!

Bila sem zelo ponosna nase, da sem uspela dokazati sama sebi, da grem v pravo smer. Sestavljeno iz zmerne vadbe, hoje, kolesarjenja, veliko vode in seveda 5-ih obrokov na dan. Hja, nikoli prej nisem imela toliko obrokov. Vendar sem se zavedala, da se bo moj napredek, brez strokovne pomoči, prej kot slej ustavil

Že dolgo sem spremljala Linea Snello, njihove osupljive preobrazbe in zgodbe, ki so bile res navdihujoče.

Po tihem sem si želela, da bi takšen rezultat dosegla tudi sama. Vendar se mi nikakor ni ljubilo voziti daleč od doma.

Meni najbližja centra sta bila takrat Linea Snella Celje in Linea Snella Slovenj Gradec. Potem pa se mi je končno nasmehnila sreča. Linea Snella je odprla nov center tudi v Velenju. Takoj sem se prijavila na brezplačen posvet.

In tako se je 27. maja 2022 v Linea Snelli Velenje začela moja osebna zgodba o uspehu. Takrat sem opravila prve meritve in prvi trening s terapevtkami tesno ob svoji strani.

In moja prva nagrada je bila že vidna… to, da sem lahko odšla v trgovski center ter si po dolgem času izbrala manjšo konfekcijsko številko. To mi je dalo še večjo motivacijo in voljo za najprej. Treningi niso bili več ovira (prej je bilo večkrat – ne zmorem, se mi ne da…). Tudi ko nisem imela prave energije za vadbo, sem ob obisku centra Linea Snella Velenje dobila tisto potrebno energijo, da je vse šlo. In najboljše je bilo oditi iz centra s tisto posebno novo svežino… ko zase narediš nekaj res dobrega.

Nisem spremenila samo videza, ampak tudi življenjski slog in miselnost

In danes si življenja brez športa ne znam več predstavljati. Hribi, ki sem jih včasih sovražila, so danes moja strast.

Če je le mogoče, priporočam Linea Snello vsem, ki bi rade na svoji poti korenito spremenile svoje navade. Ne bo vam žal vloženega časa, za katerega se zdi, da ga ob norem tempu življenja, ki ga danes živimo, sploh nimamo. Pa se najde.

Izgubila sem 17 kilogramov in 97 centimetrov skupnega obsega.

Iz okolice sem bila pogosto  deležna pogledov in vprašanj, kako mi je uspelo shujšati, kakšno dieto imam… jaz pa sem z veseljem odgovarjala, in še z veseljem povem, da to ni dieta, temveč popolnoma spremenjeni prehranjevalni način, veliko dobre volje, motivacije in strokovna, terapevtska vadba, vodenje in podpora.

Družina in prijatelji so mi trdno stali ob strani ter me spodbujali. Najljubša mi je izjava sina: »MAMI, TI SI RES CARICA!«.

Moja pričakovanja niso bila samo dosežena, temveč tudi presežena v vseh pogledih!

Program v Linea Snelli Velenje je bil zame res ena nepozabna izkušnja, ki mi je spremenila življenje. S celim centrom, z vsem kar nam nudi… Predvsem pa smo si bile v centru v veliko oporo z ostalimi obiskovalkami. Moja pričakovanja niso bila samo dosežena, temveč tudi presežena v vseh pogledih! Vse skupaj so podpirale še moje res super Snelly terapevtke.

Velika zahvala Sari in Špeli, ki sta od samega začetka verjeli vame. Brez vaju danes ne bi bilo takšnega rezultata.

Moj nasvet je, da nikoli ni prepoznoleta niso ovira, nimam časa, ni izgovor… pregovor kjer je volja, je tudi pot.

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!