Barbara Šinigoj

Linea Snella je način, kako spremeniti mišljenje o sebi, o svojem telesu in zdravo uživati katerokoli življenjsko obdobje…

Barbara Šinigoj

Barbara Šinigoj je glasbenica, ki je v svojem glasbenem življenju doživela toliko raznolikih odrov, kot bi si jih marsikdo le želel. Do danes se lahko pohvali z več kot 500 koncerti, kjer je bila spremna vokalistka v najrazličnejših zasedbah (1x Band/Eurovizija 1993, Miladoyka Youneed, Miran Rudan, Big Ben, Damin Gambit, Deja Mušič, Zoran Predin, Massimo Savič, Avtomobili, Funk You, Rock’n’Band, Helena Blagne, Dan D, Ad Hoc) – od Eurosonga do Hale Tivoli, številnih televizijskih in revijskih večerov ter klubov in koncertnih prizorišč širom Slovenije.

Je atipčna slovenska pevka. Njen izrazito globok in prodoren vokal spominja na velike glasove “soul” glasbe. S svojo interpretacijo glas uporablja kot inštrument. Samostojno pot je začela s skupino Ad Hoc. Kot spremljevalni vokal je sodelovala tako rekoč z večino slovenske glasbene estrade. Trenutno ustvarja s svojo zasedbo Barbara Šinigoj Kvintet, ki združuje vse elemente njene izraznosti.  

V zadnjih dveh letih svojega glasbenega delovanja je ustanovila Šolo petja in glasbe;  glasbeno šolo, kjer  s sodelavci, vrhunskimi mentorji, poučuje več kot 70 učencev. Šola z ljubeznijo do glasbe in z veliko širino znanja prinaša svež učni pristop v Vipavsko dolino.

Linea Snella je način, kako spremeniti mišljenje o sebi, o svojem telesu in zdravo uživati katerokoli življenjsko obdobje…

“V zadnjem letu svojega ustvarjanja in aktivnega življenjskega stila sem sama pri sebi ugotovila, da moje telo ne uboga več in ne sodeluje tako, kot bi jaz želela. Po veliki življenjski prelomnici na področju kariere, ustanovila sem svojo glasbeno šolo (Šola petja in glasbe Barbare Šinigoj), istočasno pa začela svojo samostojno pevsko pot z glasbeno skupino Barbara Šinigoj Kvintet, je telo spregovorilo in povedalo svoje…

Tak način življenja namreč zahteva celega človeka ves dan, od jutra do večera. Vsakodnevno poučevanje v popoldanskem času, neredno prehranjevanje, sedeči položaj pri igranju klavirja med samim poukom… Da ne govorim o napačnem načinu prehranjevanja… večerje ob poznih večernih urah, premalo tekočine med poučevanjem…

Koncerti z mojo zasedbo so se začeli vrstiti veliko pogosteje kot prej. To je pomenilo, da so bili tudi moji vikendi aktivni pozno v noč, telo ni imelo niti dneva počitka. Zavedala sem se, da tako aktivno življenje pomeni celodnevni fokus in dobro telesno kondicijo. Vendar sama nisem zmogla več usmerjati telesa in mu pomagati. Seveda je tudi prihajajoče obdobje menopavze povedalo svoje.

Kot javna osebnost, in s tem vzornica svojim učencem in občinstvu, sem se odločila, da bom naredila pomemben korak k boljšemu počutju in posledično s tem tudi k boljšemu izgledu.

Za moj 50. rojstni dan sem svojim domačim povedala, da si za darilo želim vadbo in celostni program za “predelavo” svojega telesa. Želela sem si celostne spremembe – s prehrano, vadbo in predvsem spremembo v razmišljanju v odnosu do same sebe.

Poklicala sem goriško Linea Snello in se dogovorila za brezplačen posvet.

Že prvi dan sem spoznala, da sta mi moji terapevtki, Sara in Mojca, pisani na kožo. Sproščeno, prilagojeno in vztrajno vadbo smo skupaj zagnale nemudoma.

Trikrat tedenska vadba v Thermoslimu je v meni zbudila željo po še. Začutila sem namreč, koliko mi je telo hvaležno, kako hitro se odziva na vložen trud in kako se v meni prebuja lahkotnejša Barbara, ki lažje obvladuje telo in um. Ja, ob izgubi teže sem ponovno ugotovila, da tudi moji možgani delajo hitreje in brez zadržkov. To pa je za vsako samostojno podjetnico zelo pomemben vidik za uspešno delovanje na svojem področju.

Uravnotežen način prehranjevanja je postal moj način življenja. Telo pri moji starosti preprosto ne potrebuje veliko hrane. S pravim doziranjem hranil pa tudi možgani delajo hitreje in boljše.

Pred nastopi se na treningu telo sprosti. Po koncertih se v savni Bodywarm ali na limfni drenaži očisti in regenerira.

Tudi pogovor s Saro in Mojco je blagodejen, saj sta v prostorih goriške Linea Snelle nasmeh in dobra volja del same terapije. 🙂
Gibanje in telovadba pa občutno pomagata pri prehodu v stanje menopavze, saj se telo lažje hormonsko stabilizira.

V petih mesecih izvajanja Snelly Star programa sem izgubila že dobrih 10kg in zmanjšala obseg telesa kar za 54cm.

Ponosna sem nase in na svoje telo. Z vadbo in s spoštovanjem do same sebe sem si dokazala, da lahko dosežem vsak še tako težak cilj, ki si ga zadam!

Želim biti vzor vsem ostalim ženskam, ki kolebajo pri odločitvi narediti nekaj zase. Samo doslednost in ljubezen do svojega telesa nam pomagata, da se počutimo svobodne in oddaljene od dela vsakdanjega življenja, ki je povezan s stresom ali odgovornostjo do drugih.

Linea Snella je način, kako spremeniti mišljenje o sebi, o svojem telesu in zdravo uživati katerokoli življenjsko obdobje.

Jaz ostajam redna stranka še naprej in vas toplo vabim, da se mi pridružite.”

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!