Tinkara Kovač

Tinkara Kovač je v Linea Snelli našla pot do uravnoteženega življenja.

Tinkara Kovač

Tinkara Kovač uživa v glasbi, ob tem pa baterije polni v centrih Linea Snella. Pravi, da je program Linea Snella idealna kombinacija umetniškemu ustvarjanju, saj v tistih nekaj uricah tedensko res celostno poskrbi za svoje telo, dušo in splošno formo. 

Uspešno ohranja svojo kondicijo, ob tem pa priznava, da je v Linea Snelli resnično našla pot do uravnoteženega življenjskega sloga:

“Prvič, drugič, tretjič, ko sem prestopila prag centra Linea Snella sem vedela, da tega programa ne bom nikoli prekinila. Ključno in pomembno se mi zdi, da zdrav življenjski slog gojim celo življenje, saj to pomeni skrb zase, za svojo dušo in svoje telo. In ko se človek v svojem telesu dobro počuti, potem lahko ustvarja in izpolnjuje svoje poslanstvo.” 

Tinkara pridno izvaja svoj individualno osnovan Snelly Star program, oblikuje telo v Thermoslimu, nadvse pa uživa v Bodywarmu, kjer ji ozon pomaga ohranjati čaroben glas: “Bodywarm mi je res všeč, saj je neke vrste nagrada za trud, ki dodatno poskrbi za mojo kožo. Kar je pa še zanimivo je to, da tekom terapije inhaliram ozon, ki je pravi balzam za glasilke. To je počel tudi veliki Luciano Pavarotti…”.

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!