Draga Žulj

»Nezadovoljstvo zaradi viška kilogramov pripelje do tega, da se tolažiš z še več hrane in enostavno ne narediš čisto nič.«

Draga Žulj

Moja zgodba z kopičenjem kilogramov se je začela 10 let nazaj, ko sem dobila svojo prvo službo.

Da se razumemo, nikoli nisem bila »suhica«, vedno sem bila med bolj visokimi dekleti ampak nikoli nisem imela prekomerne telesne teže. Kot začetnica, brez delovnih izkušenj, sem večino svojega časa posvetila službi. Želela sem se čim več naučiti in se izkazati v čim krajšem času.

Vse to je vplivalo na mene tako, da se je moj ritem popolnoma spremenil in spremenile so se tudi vse moje navade, ki sem jih imela do takrat. Sedenje v službi, nič fizične aktivnosti, neredna in nezdrava prehrana, so počasi ampak sigurno pripeljali do višanja mojih kilogramov.

Čeprav zaradi svoje prekomerne telesne teže nisem imela nobenih zdravstvenih težav, se nisem počutila dobro in sama z sabo nisem bila zadovoljna. Posebej v trenutkih, ko ugotoviš, da nekaterih stvari ne moraš narediti ali pa jih narediš zelo težko.

O iskanju oblačil, ki mi ustrezajo raje sploh nebi govorila. A to nezadovoljstvo je ponovno pripeljalo do tega, da se tolažiš z še več hrane in enostavno ne narediš nič.

Čez leta sem poskušala z različnimi dietami s katerimi sem dosegla višje in nižje rezultate vendar pri nobeni nisem bila dovolj vztrajna.

Poleg tega je bil del vsake diete ogromno odrekanja in ne govorim samo o sladkarijah čipsu ipd… večino časa sem bila lačna in nesrečna, posledica tega pa je bila, da sem obupala nad dieto in se vrnila na star način prehranjevanja.

Moja zgodba, Linea Snella in jaz…

Moja pot z Linea Snella programom se je začela kot novoletna zaobljuba, ki se je na koncu tudi uresničila. Večerja z prijateljico, ki je imela enak program in njena izjemno pozitivna in realna izkušnja me je prepričala, da začnem tudi jaz, saj sem vedela, da sama ne bom uspela.

Tisto, kar me je zelo prepričalo je optimalen načrt prehrane, ki ne vključuje drastičnega odrekanja in stradanja. Po drugi strani pa tudi telovadbo 2x-3x na teden, ki traja 25min lahko opravi vsak, tudi tisti, ki se res ne marajo gibati. In ko opazite rezultate, vam to da še dodatno motivacijo.

Poleg samega programa je bilo za moj uspeh zelo pomembno tudi, da sem v svoji glavi stvari spravila v red in se zavedala, da se moram držati pravil, če hočem uspeti. Nekaj stvari sem morala prilagoditi za ceno uspeha ampak, ko imate močno voljo je mogoče vse.

Poleg tega sem imela ogromno podporo iz strani svoje družine katera mi je stala ob strani skozi celotno izkušnjo. Poleg njih moram omeniti tudi čudovita dekleta v Linea Snelli, ki so me podpirale, razumele in vodile čez celoten program, me spodbujale, ko sem to najbolj potrebovala in brez njih moja celotna izkušnja nebi bila tako uspešna.

Na koncu lahko trdim, da mi je uspešno opravljen program v Linea Snelli vsekakor pomagal spremeniti moje življenjske navade. Velik vpliv je imel tako na mojo težo in izgled kot tudi na moje mentalno zdravje in na pozitivne spremembe na prav vseh področjih v mojem življenju.

Sedaj sem veliko bolj zadovoljna, srečna in končno življenje živim s polnimi pljuči.

Draga Žulj

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!