Ivana Diklan

»Prihajam z nasmehom, odhajam pa z še večjim, posebej zdaj, ko je z mano še rezultat!«

Ivana Diklan

Vsaka od nas si želi biti vitka, fit in mladostniškega izgleda, poleg tega pa tudi zdrava kajne ?

Tudi jaz se od drugih žensk glede tega ne razlikujem. Skozi celo življenje sem se borila z svojo telesno težo, ki je nihala 10kg navzgor in 10kg navzdol, ko pa sem začela opravljati tipično delo, ko večino časa preživiš v sedečem položaju, je 10 pridobljenih kilogramov postala stalnica plus kakšen dodaten kilogram vsako zimo.

Po mnogih različnih dietah med katerimi sem mučila samo sebe je bilo potrebno, da sprejmem odločitev, zaradi mojih let, menopavze, ki je vse bliže. Ampak odločitev mora biti življenjska, skrb za zdravje, način življenja, gibanje in prehrano. Telovaditi sem se navadila malo pred tem, ko sem izvedela za Linea Snello in spoznala Heleno.

Priznam, da do takrat redna telovadba ni bila del mojega življenja in mislila sem, da si nekaj takega kot je Linea Snella enostavno ne morem privoščiti. Avgusta 2018 sem se prijavila na brezplačni posvet, ker sem želela izvedeti kakšna je moja mišična masa, prepričana sem bila, da je to vse normalno in da jaz vse lahko naredim sama. V program se nisem prijavila.

No, prišel je december in z njem tudi 2 kilograma več, kot sem jih imela avgusta in ugotovila sem, da sama ne glede na vse očitno ne zmorem. Potrebovala sem pomoč, podporo, pravila, disciplino in nadzor. Odločitev sem tipično želela prestaviti na 1.1. vendar mi je takrat Helena odločno povedala, da lahko začnem takoj. Zakaj bi čakala ? V moji glavi je bil bakalar, sladice in vse ostalo kar obožujem in Helena mi je povedala, da v svojih najljubših jedeh še vedno lahko uživam, zaupala sem ji in imela je prav. V Linea Snelli sem se naučila kako.

12.12.2018 sem začela z programom v Linea Snelli. To je bila naložba vame, v mojo prihodnost in najbolj pomembno: v moje zdravje. Ne bom trdila, da je bilo lahko in da sem se takoj navadila na vsa pravila, vendar sem bila odločna in vztrajna. Vsakič tudi nisem bila dobre volje, prve dva do tri mesece sem včasih razmišljala ali bi vadbo preskočila, čeprav so se rezultati že kazali.

Z majhnimi koraki sem prišla do občutka, ki je še danes isti: veselim se telovadbe v Linea Sneli in to v enaki meri kot se veselim njihove savne ali grelne blazine. V Linea Snelli mi je všeč prav vse, tudi celotno osebje.

Prihajam z nasmeškom, odhajam pa z še večjim, posebej zdaj, ko je z mano še rezultat -14 kilogramov in ogromno centimetrov manj.

Dober rezultat pomeni veliko, še več pa mi pomeni vse, kar sem z njem dobila. Z vsem kar sem dosegla, sem postala tudi popolnoma drugačna oseba, zadovoljna, samozavestna in izpopolnjena.

 

S pristopom do strank, ki ga imajo v Linea Snelli, sem priča napredku v drugih segmentih svojega življenja in nešteto priložnosti za prihodnost. Z Linea Snello je neuspeh nemogoč in vse kar tam pridobiš je neprecenljivo.

Vsem ženskam želim, da preizkusijo Linea Snello, saj poskrbijo, da se tam prav zares počutiš kot prava dama.

Ivana Diklan

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!