Irena Babnik

Z odvečnimi kilogrami so se poslovili tudi zdravstveni izzivi!

“Tekom programa Snelly Star sem izgubila kar 100 centimetrov skupnega obsega in 22 kilogramov! Težav z zdravjem nimam več. Imam pa bistveno več energije.”

Irena Babnik

Sem Irena Babnik. Dopolnila sem 6. desetletje življenja in ugotovila, da je prišel skrajni čas za spremembe.

Zaradi zdravstvenih težav z nosom in dihanjem mi je osebni zdravnik svetoval, da moram najprej shujšati. Poleg teh težav sem morala tudi že jemati tablete za previsok krvni pritisk. In ključno – enostavno nisem imela prave energije za spopadanje z zdravstvenimi in drugimi vsakodnevnimi izzivi.


Le še spomin – gospa Irena pred Linea Snella preobrazbo

7.2.2022 je bil odločilni dan, ko sem se prijavila na posvet v center Linea Snella v Kranju. Bila sem odločena, da na zdrav način zmanjšam odvečno težo.

Temu je sledil prelomni trenutek – brezplačen posvet. Po analizi telesne sestave, zgodovine moje telesne teže in postaviti ciljev sem se vpisala v najcelovitejši program, Snelly Star.

Spomini na poletje pred spremembo

Vodja centra, ga. Barbara, mi je sestavila individualni plan vadbe v Thermoslimu

Ja, tam je vadba resnično lažja. IR žarki segrevajo telo  v globino in prijetno je toplo. Ko zaključiš s 25 minutno vadbo, se počutiš resnično dobro. In zadovoljno. Na začetku je bilo sicer kdaj tudi težko, saj sem želela prihajati 3x tedensko, kar mi je vzelo kar nekaj časa. A sem vztrajala!

Po vadbi sem vsakič uživala in negovala kožo v savni Bodywarm. Res pravi užitek… Za piko na i pa so mi terapevtke dodala še radiofrekvenčne terapije za dodatno učvrščevanje kože.

Hja, bili so dobri in slabši dnevi…

Slabši predvsem takrat, ko se tehtnica ni premaknila, kot sem si želela. Pa tudi zelo veseli, ko sem si lahko čestitala.

Vadba ji je vzela le 25 minut. Po njej pa se je vsakič razvajala v savni Bodywarm.

Tekom programa sem izgubila 100 cm obsega in 22 kg. Težav z zdravjem nimam več. Imam pa bistveno več energije!

Kmalu so tudi sodelavci in znanci opazili, da se nekaj dogaja z menoj. Največkrat so me vprašali po zdravju… če sem kaj zbolela, ker sem toliko shujšala. Sedaj že vsi vedo, da to delam načrtno. 🙂

Gospa Irena med svojim najljubšim delom programa – v savni Bodywarm.

Ponosna sem nase in vesela, da sem vztrajala!

In pridno nadaljujem s programom Linea Snella. Še vedno imam kdaj slabše dneve, a rezultat odtehta vsa odrekanja.

Linea Snello toplo priporočam! Tudi tistim ki menijo, da nimajo dovolj energije za spremembo. Mogoče je in vredno tudi! To dokazuje tudi moj rezultat.

Irena Babnik, 2023

Rezervirajte brezplačen posvet v svojem najbližjem centru Linea Snella tudi vi!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!