Alenka Rednjak

S programom sem izjemno zadovoljna. Hvaležna sem si, da sem investirala vase in v svoje počutje.

“Občutek imam, da pojem celo več, kot sem kdajkoli prej. Pri prehrani se ne omejujem in nikoli nisem lačna.”

Alenka Rednjak

Živjo, sem Alenka…

Ko sem bila mlajša, sem pogosto mislila, da so odvečni kilogrami posledica neaktivnega življenjskega stila in slabe prehrane. Prepričana sem bila, da sama nikoli ne bom imela takšnega problema, saj se skozi celotno življenje aktivno ukvarjam s športom. V svojem prostem času rada kolesarim, hodim v hribe in občasno tudi plezam.

Moje telo je bilo vedno vitko in lepo oblikovano…

Nato pa sem rodila in, pri mojih 165 cm višine, iz 54 kilogramov prilezla vse do 66 kilogramov. Res je, da moja teža ni bila hudo prekomerna… Sta pa moje počutje in samozavest kljub temu močno trpela. Vedela sem, da potrebujem spremembo.

Gospa Alenka pred Linea Snella preobrazbo

Moje telo se, kljub trudu, nikoli ni vrnilo v predhodno stanje in znašla sem se pred veliko uganko – Kaj lahko naredim, ko imam občutek, da vse počnem prav, kilogrami pa se še vedno odločno držijo?

V program Linea Snelle sem se vpisala nekoliko zadržano in skeptično…

Nisem si mislila, da bi lahko ženska po 50. letu tako zelo spremenila svoje telo – sploh, ker sem že bila športno aktivna. Kljub temu sem se odločila, da se prepustim strokovnim terapevtkam. Po prvem, brezplačnem posvetu v centru Linea Snella Velenje so me prijazno (a tudi zelo odločno) vodile skozi natančno določen in individualno prilagojen program prehrane in gibanja.

Gospa Alenka med 25 minutno, individualno prilagojeno vadbo v Thermoslimu.

Občutek imam, da pojem celo več, kot sem kdajkoli prej.

Naučila sem se jesti uravnoteženo, kar je pripeljalo do velike spremembe. Občutek imam, da pojem celo več. Pri prehrani se ne omejujem in nikoli nisem lačna. Dvakrat tedenski trening v Linea Snelli sem kombinirala z dvakrat tedenskimi športnimi dejavnostmi izven programa (hoja ali kolesarjenje), kot mi je bilo to v navadi že prej.

Gospa Alenka se je po vadbi vsakič z veseljem sproščala in negovala svojo kožo v savni Bodywarm.

Programu torej sploh ni bilo težko slediti, pač pa me je še dodatno spodbudil k dodajanju majhnih, pozitivnih navad v mojo vsakodnevno rutino. Odrekanja so bila res minimalna, a vendar…

Rezultati so tu in opazili so jih vsi!

V času programa sem izgubila 9 kilogramov in, kar je še pomembneje, kar 80 centimetrov skupnega obsega! Dosegla in presegla sem svoj cilj, saj nisem zgolj “stopila maščobe”, pač pa tudi popolnoma preoblikovala in definirala svoje telo.

In rezultati so tu! Gospa Alenka je izgubila odvečne kilograme in popolnoma preoblikovala svoje telo.

Največjo razliko opažam v pasu, ki je bil prej kritična točka. Zelo sem vesela, da ga ne rabim več skrivati pod razvlečenimi majicami, pač pa ga ponosno poudarim. Končno sem se začela ponovno počutiti samozavestno in privlačno, kar so opazili tudi drugi v moji okolici.

A fizično izpopolnjenje še zdaleč ni največja korist programa Linea Snella!

Moje splošno počutje je mnogo, mnogo bolje. Izginile so vse težave s prebavo, imam veliko več energije, pridobljena kondicija pa mi je v pomoč pri vseh športnih izzivih.

Linea Snelle tako ne bi priporočala zgolj ženskam, ki imajo prekomerno težo, pač pa tudi vsem tistim, ki zgolj čutijo, da njihovo psiho-fizično stanje ni najboljše. Terapevti Linea Snella namreč niso zgolj strokovnjaki na področju gibanja in prehrane, pač pa z majhnimi usmeritvami pripomorejo k večji kvaliteti celotnega življenja!

S programom sem izjemno zadovoljna in hvaležna sem si, da sem investirala vase in v svoje počutje.

Alenka Rednjak, januar 2024, Velenje

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Uporabljene terapije:

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!