Ivana Knezovič

»Noben okus čokolade se ne more primerjati z občutkom, ko oblečeš 5 konfekcijskih številk manjše kavbojke«.

Ivana Knezovič

Odkar pomnim rada jem, kuham in se družim s prijatelji.

To ne predstavlja problema, dokler je človek aktiven in se ukvarja z različnimi telesnimi aktivnostmi.

Vsak od nas v življenju naleti na »oviro« večjo ali manjšo, ki ga spravi iz tira. Ko se to zgodi, potrebujemo nekaj časa, da se vrnemo na pravo pot. Jaz sem za to potrebovala pet let.

V Linea Snello sem prišla januarja leta 2019, bila sem naročena na posvet z Ano in nisem vedela kaj me čaka, vendar sem vedela, da nekje moram začeti. Prvo so me postavili na tehtnico in izmerili maščobni delež v mojem telesu.

99 kilogramov in kar 49% delež maščobe v telesni masi, visoka pa sem 165cm. Grozno.

Terapevtka mi je sestavila jedilnik in določila termine vadbe.

Po mesecu dni sem izgubila 7 kilogramov. Moram priznati, da mi je nov dnevni ritem in način prehranjevanja zelo odgovarjal. Nikoli nisem bila lačna, kar se mi zdi zelo pomembno, posebej pri osebah, ki se odločijo shujšati.

Hitro so se rezultati poznali tudi na mojem telesu in tiste največje kavbojke so počasi začele postajati vedno bolj ohlapne. Iz meseca v mesec sem nosila eno konfekcijsko številko manjše kavbojke.

V času, ko sem vsak mesec kupovala manjša oblačila sem razmišljala in primerjala to zadovoljstvo s tistim, ki sem ga imela ob tem, ko sem jedla čokolado in sladkarije.

Do ciljne teže sem prišla po 9 mesecih, vendar sem svojo pot v Linea Snelli nadaljevala.

Nadaljnje spremljanje rezultatov in podpora, ki jo dobivam do danes sta pripomogla k dodatni izgubi obsega in v svojem telesu se počutim popolno.

Ni tistega okusa v čokoladi in sladkarijah, ki bi lahko zamenjal občutek zadovoljstva, ko se oblečeš v tako manjše kavbojke. Poleg tega, kar pokam od energije in zdravja.

Danes, po letu in pol odkar sem začela obiskovati Linea Snello imam 58 kilogramov in izgubila sem kar 220 centimetrov skupnega obsega.

Nosim konfekcijsko številko 34-36. In terapevtke Ana, Kaja in Silvija me kličejo »suhica«.

In za konec moj nasvet vsem ženskam, ki ste neodločne: ne čakajte pet let, tako kot sem čakala jaz, ker izgubiti ne morate nič, razen kilogramov- k temu pa stremimo in si tega tudi želimo.

“Poleg krasnega telesa, energije in zdravja lahko rečem, da sem danes bogatejša ženska, saj sem v Linea Sneli spoznala ženske, ki so kot jaz pogumne, močne in imajo jasne cilje ter jim lahko rečem prijateljice.”

Ivana Knezovič

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!