Erika Kavič

»Več letno prelaganje začetka moje preobrazbe in preoblikovanje mojega telesa zdaj, je rezultat ene odločitve in to je- zdaj bilo dovolj.«

Erika Kavič

Moje ime je Erika Kavič, stara sem 51 let in po poklicu sem tajnica, že več kot 25 let opravljam pisarniška dela. Večno sem prelagala in se izogibala nečemu, kar je bilo neizogibno in to me je pripeljalo do tega, da sem si nekega dne rekla »zdaj je bilo pa dovolj«.

Glavni element moje odločitve in želje po spremembi je bila slika, ker slika nas prikazuje tako, kot dejansko izgledamo in ob pogledu na svojo sliko se je v meni prebudila želja, da nekaj spremenim in naredim zase.

Ali ni to cilj vseh nas? Biti to, kar smo in se dobro počutiti v svoji koži.

Moja preobrazba in hujšanje v Linea Snelli se je začelo nenačrtovano, če sem iskrena sem izbrala tisto, kar se mi je zdelo najbolj realno na spletu, vendar niti enkrat nisem pomislila na to, da sem se narobe odločila.

Dekleta v Linea Snelli so mi vsakič znova nudile podporo, tehtnica je vsakič, ko sem stopila na njo pokazala manjšo številko in tako dobro, kot sem se počutila ko sem prihajala in odhajala iz centra se nisem počutila že dolgo.  Zadovoljstvo, ki sem ga občutila v sebi mi je dajalo moč in me bodrilo, da zmorem. Moj mož je bil pred začetkom moje preobrazbe do vsega skupaj najbolj kritičen, a njegova več kot pozitivna reakcija po dveh mesecih je povedala svoje.

Vedno boljši rezultati so se vrstili en za drugim.

V petih mesecih sem uspela izgubiti 10 kilogramov in več kot 60 centimetrov telesnega obsega.

Popolnoma sem spremenila svoj način življenja in navade, ki ne sodijo v zdrav življenjski slog. Nikoli nisem šla v nikakršen ekstrem kot je recimo, da bi se prenajedala, enostavno so me dohitela leta in način življenja. Veste, popolna sprememba prehrane ni dovolj, za uspeh je potrebno vsaj 2x na teden tudi telovaditi.

Navajena sem bila tudi, da jem samo dvakrat na dan. Po začetku programa, sem pojedla pet obrokov na dan. Priznati moram, da je bil to šok za moje telo, čeprav obroki niso količinsko veliki.

Težko sem se navadila na spremembe, vendar je moje telo na njih reagiralo zelo pozitivno in zato je bilo vse skupaj lažje. Seveda sem se znašla v situacijah, ko mi je bilo težko gledati ostalo kako jejo suho salamo in narezek vendar sem bila ostala osredotočena na svoj cilj.

»Vse se da, če se hoče«

S tem se popolnoma strinjam zato bodite vztrajne, nekomu je mogoče težko začeti in bo na samem začetku imel več težav in ovir, nekateri pa boste začeli brez težav vendar vam povem, da je vaš uspeh garantiran in vaša podoba v ogledalu in na fotografijah bo prikazala to, kar ste.

Za konec bi dodala, da glede na ritem današnjega življenja ni prav nič čudno, da imamo slabe prehranske navade in to vidim šele zdaj. In drage moje terapevtke v Linea Snelli, hvala vam, ker ste bile ob meni vseh 5 mesecev in lahko vam rečem, da sem komaj čakala vsake meritve in vaše pozitivne odzive na moje rezultate.

 

Vsak uspeh je ogromna nagrada v življenju vsakega posameznika vendar, ko imaš podporo ljudi, ki jih imaš rad in njihove pozitivne reakcije, je prav vsak uspeh kot najbolj svetla zvezda na nebu.

Erika Kavič

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!