Koni Stropnik

Ko sem šla na brezplačen posvet, je bil moj cilj predvsem ta, da se znebim vseh mojih “porodnih kil”, ki sem jih pridobila med prvo in nato še drugo nosečnostjo. Torej, izgubiti sem želela 15 kilogramov. To ni mala malica, je bilo pa vredno poskusiti in USPELO MI JE!!

Koni Stropnik

Sem Koni, stara 42 let in ja… končno mi je USPELO “stopiti” moje odvečne “poporodne” kilograme!

Sem mamica dveh deklic, starih 13 in 7 let. To pomeni, da sem kar 13 let živela v “poporodni” garderobi!! Kar me sprva ni motilo, saj sem pozitivna in vedno nasmejana ženska. Kljub vsem pa sem v sebi potihem upala, da bo enkrat le prišel tisti “pravi ponedeljek”, kot pravimo ženske, da bomo končno začele hujšati…

Moj “pravi ponedeljek” je prišel v maju 2021!

Takrat sem na Facebook-u videla objavo, da se je Linea Snella končno odprla tudi v mojem kraju – Velenju. Poznala sem njihov program preoblikovanja telesa, saj sem že pred 20-imi leti obiskovala Linea Snello v Celju.

Najbolj od vsega mi je bilo super, da je vadba namenjena zgolj ženskam. Tudi terapevtke, ki delajo s teboj, so ženske. Pomemben pa mi je bil tudi zelo prijeten, diskreten osebni pristop do nas med izvajanjem programa, med vadbo, svetovanji…

Moj cilj je bil izgubiti 15 kilogramov.

Tako sem začela svojo preobrazbo. Odločila sem se za 6 mesečni Snelly Star program. Linea Snello Velenje sem obiskovala 3x tedensko in v pol leta mi je uspelo “stopiti” zadanih 15 kilogramov. Temu pa moram dodati še podatek, da sem izgubila več kot 80 cm skupnega obsega!

V svojem napornem urniku (sem lastnica wellness salona in mestne kavarne) sem si prioritetno našla teh par ur na teden le zase in šla v Linea Snello… oziroma jaz sem temu pravila na “moj odklop za 60 min”.

Obiskovanje Linea Snelle je bilo “refreš” za moje telo in dušo.

Sama vadba mi ni predstavljala težkega treninga ampak “refreš” za moje telo, saj sem po 25 minutni vadbi v Thermoslimu ali na Thermobiku imela se 15 minut balzama in razvajanja v savni Bodywarm. Tako da sem si v Linea Snelli Velenje dobesedno “filala baterije”!

Kar pa je kombinacija vseh njihovih čarovnij na moje telo delovala harmonično, sem vsak mesec izgubila nekaj dodatnih centimetrov, tehtnica pa mi je kazala vedno manj kilogramov. Moj cilj je bil, da se mi na tehtnici pokaže sedmica in to sem dosegla. Linea Snella mi je tako zlezla pod kožo, da sem morala nadaljevati z obiskovanjem še v okviru vzdrževalnega programa.

Že leto dni uspešno vzdržujem svojo novo težo.

Uspeva mi. Minilo je že leto dni, od kar vzdržujem svojo novo, zdravo telesno težo in formo. Dobro se počutim v svojih novih oblačilih, ki so za kar dve konfekciji manjša kot prej. Pridobila sem tudi več samozavesti in letos je bilo na morju res super.

Verjamem v zvezdne utrinke. Ko se mi je pred kakšnim letom utrnila zvezda na nebu, sem si zaželela, da bi shujšala. In ja, uspelo mi je! Kot pravijo… ne obupaj, temveč vztrajaj in uspelo ti bo. Meni je. 🙂

Najpomembneje na poti do želene teže pa mi je bilo, da nisem stradala s kakšno dieto, ampak sem uživala in jedla vsake 2 – 3 ure. Tudi sladkim “pregreham” se nisem odpovedala, pa mi je vseeno uspelo. Res ni vse v hrani, včasih si moramo le vzeti čas zase in strateško življenje obrniti na bolje.

Ker sem vedno pozitivna in nasmejana vem, da če je volja, se da! Mamice, ženske, ki si želite spremembo, naročite se na brezplačen posvet in si vzemite čas zase! Obiščite Linea Snello ter se same prepričajte, da ta metoda res deluje!

Gospa Koni Stropnik je, s pomočjo Linea Snelle, izgubila kar 15 kilogramov in 84 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!