Sanda Dragičevič

“Če je uspelo meni, lahko uspe prav vsakemu! Vse kar je potrebno je držati se prehrane, imeti malo volje in pozitiven odnos.”

Sanda Dragičevič

Prav tako kot to leto, ki je potekalo v izobilju negativnih dogodkov, je tudi moja teža postala zelo negativen trend.

Dosegla sem številko na tehtnici, ki je do sedaj še nisem in kakor so se moji kilogrami kopičili, sem tudi sama postajala brezvoljna in nezadovoljna.

Poleg tega, da sem bila zelo nezadovoljna, sem bila tudi popolnoma neaktivna in nikakršna telovadba mi ni padla na pamet.

Nekega dne sva se z prijateljico čisto po naključju odločili in prijavili na vaš brezplačni posvet, misleči »saj naju nič ne stane, greva in bova videli kako bo«.  In tako se je pričela moja avantura v Linea Snelli, ki sedaj traja že skoraj 5 mesecev.

Rezultati, vsaj tisti na tehtnici, so bili izjemno vidni že po mesecu dni, vendar čas, ki sem ga preživela pri vas, ne bi zamenjala za nič na svetu. Naučile ste me, da se splača biti vztrajen, da se splača spremeniti svoje navade prehranjevanja, da je telovadba v prijetni atmosferi lahko zabavna in lahko postane del rutine, rezultat in občutek zadovoljstva pa te samo žene naprej…

Ko sem začenjala s telovadbo sem mislila, da bom Linea Snello obiskovala le dva meseca, pa naj bo kar bo… in sedaj, pet mesecev kasneje, čez 100 izgubljenih centimetrov in 17kg manj, nadaljujem naprej in kdo ve, kdaj bo konec…

 

Hvala vam, ker me motivirate, vodite in podpirate !

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!