Mateja Stopinšek

Počutim se super, ko lahko končno kupujem oblačila v normalni velikosti (prej št. 46-48, zdaj št. 40) in sem v njih tudi bolj samozavestna!

Mateja Stopinšek

Živjo, moje ime je Mateja in sem mamica 4-ih otrok. Stara sem 37 let. Od nekdaj sem se borila z odvečnimi kilogrami, saj sem imela že kot otrok vedno nekaj kilogramov preveč. Tako sem bila praktično celo življenje na shujševalnih dietah kilogrami so sicer padali, vendar so se tisti izgubljeni nejvečkrat podvojili, čim sem zaključila z dieto. Nikoli nisem bila zadovoljna sama s sabo, saj se nisem mogla počutiti dovolj samozavestno s tistimi nekaj odvečnimi kilogrami.

Skozi leta sem se že skoraj sprijaznila z dejstvom, da bom pač vedno nosila tistih nekaj (do 10) odvečnih kilogramov. Le še  pred poletjem sem se lotila kake hitre diete, katere osnova je bilo stradanje. 😯 Jedla nisem skoraj nič… kak kos kruha, juhico, pa veliko sadja. Jedla sem kadarkoli, odvisno od časa, ki sem ga imela. Tako sem včasih jedla 1-krat na dan, včasih 2-krat, včasih pa skoraj nič. Cilj je bil hitro dosežen, v enem mesecu sem izgubila tudi do 6 kilogramov…

Vendar je kazalec na tehtnici hitro poskočil, ko sem s takšnim stradanjem zaključila in se vrnila na stare prehranjevalne navade. Poleg diete se tudi nisem kaj pretirano posvečala telesni vadbi. Tako je bil začaran krog sklenjen…

In prišel je dan, ko se je »vklopil alarm«!

Decembra, ko smo s prijateljicami hodile po trgovinah in iskale oblačila za zaključek leta, sem ugotovila, da drugega kot pajkic in dolge tunike sploh več ne morem obleči… Panika!!
Tako sem začela po internetu mrzlično iskati vse možno na temo hujšanja. Tam kar mrgoli člankov o “učinkovitih” dietah, ki sem jih bila že sita, saj sem vedela, da z njimi ne bom dosegla korenite spremembe – sploh pa ne na dolgi rok. Že videno…
Nato pa sem na Facebooku zasledila zanimiv članek centrov Linea Snella

Nato sem prebrskala po internetu vse na temo »Linea Snella«, prebrala nekaj zgodb o uspehu strank in kar nisem mogla verjeti, da ti tvoja “prava” telesna teža in zdrav način življenja lahko tako zelo spremenita vsakdan. Ko sem brala zgodbe strank o izgubi 100 in več centimetrov obsega, zmanjšanju treh konfekcijskih številki ipd., sem si rekla: »To pa bi se splačalo poskusiti!«. Ker ti Linea Snella nudi uvodno brezplačno svetovanje v zvezi s tvojimi odvečnimi kilogrami in sicer zdravem načinu življenja, sem se naročila na pregled.

Svetovalka oziroma terapevtka Nina je takoj ugotovila, da imam kar precej kilogramov viška, ki lahko na dolgi rok škodujejo mojemu zdravju. Podrobno mi je razložila namen in način hujšanja pri Linea Snelli. Dala mi je vedeti, da bo šlo za dolgotrajen proces, da kilogrami ne bodo izginili kar čez noč, saj se tudi nabrali niso čez noč.

Gre predvsem za spremembo v načinu razmišljanja, spremembi prehranjevalnih navad in skrbi za svoje zdravje.

To se pa ne more zgoditi čez noč! Potrebna je močna volja in samodisciplina! Kar nekako me je prevzelo to, da mi terapevtka ni vsiljevala vključitve v program ter mi obljubljala briljantne rezultate v kratkem času

Poleg tega ti pri Linea Snelli dajo garancijo za izgubo centimetrov v določenem časovnem obdobju, kar me je dodatno prepričalo. Odločila sem se za vključitev v program telesne vadbe, v kombinaciji z zdravim načinom prehranjevanja ter pridno (včasih bolj, včasih manj) poslušala nasvete terapevtk.

Priznati moram, da začetek ni bil lahek, saj nisem imela skoraj nič kondicije, pa tudi čas si je bilo potrebno vzeti za vadbo.

Ni bilo več izgovorov v stilu: »Joj, danes ne morem, nimam časa, pa se mi ne da …«.

Vendar, ko sem pridno hodila dvakrat do trikrat tedensko v Linea Snello in si sestavljala jedilnike po načelih zdrave prehrane, so počasi, a vztrajno kilogrami kopneli. Tako sem do sedaj izgubila že 20  kilogramov in 107 centimetrov in – kar je najpomembneje, sem spremenila način prehranjevanja! To mi je dalo dodatno vzpodbudo za naprej. Nisem več utrujena (kljub delu doma in v službi), nimam neprestane želje po sladkem in ne predstavljam si več življenja brez zajtrka in gibanja.

Počutim se super, ko lahko končno kupujem oblačila v normalni velikosti (prej št. 46-48, zdaj št. 40) in sem v njih tudi  bolj samozavestna!

Mirno lahko rečem, da to ni konec moje zgodbe in poti k zdravemu načinu življenja, ampak šele začetek k novemu in aktivnemu delu mojega življenja. Zato: Hvala Linea Snella!

Gospa Mateja Stopinšek je s pomočjo Linea Snelle izgubila že 20 kilogramov in 107 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!