Irena Herceg

Po približno dveh tednih redne vadbe trikrat na teden, sta me desni kolk in desna noga povsem nehala boleti! Ne morem opisati te sreče, vse zmorem, nič me ne boli!

Irena Herceg

Moje ime je Irena, stara sem 49 let, sem mati treh sinov in imam svoje podjetje, ukvarjam se z ličenjem in izobraževanjem ličenja za osebne potrebe.

Nikoli nisem imela težav s prekomerno težo…po vsaki nosečnosti mi je ostalo nekaj odvečnih kilogramov, a če bi pazila na prehrano in občasno telovadila, bi jih nekako z lahkoto izgubila

Vendar z leti, ko sem pridobila nekaj kilograma, jih sama nisem mogla več odstraniti in so se mi nabirali v trebuhu in pasu. Zelo me je motilo, tudi doma sem telovadila…vendar brez uspeha. Po 40.letu sem se počutila čedalje slabše, boleti me je začel desni kolk, nato še desna noga.

Razumela sem, da bi morala nekaj narediti, a nisem vedela, kaj!? Imela sem približno 4 kilograme odveč, a sem se počutila slabo, nepokretno, zgrbljeno in brez energije.

Kako sem prišla v Linea Snello?

Linea je dejansko prišla k meni! Helena, lastnica Linea Snelle, je prišla k meni na tečaj ličenja in tako sva se spoznali. Povedala mi je vse o načinu vadbe v Linei, takoj mi je bilo všeč, ampak nekako vedno nimaš časa, pa te ni v bližnji okolici in miljon izgovorov, ki jih vsi poznamo. Rekla sem si, saj bom no, enkrat …

In potem, šele po kakšnem mesecu, mi je nekega dne prišlo da… zdaj pa grem!

Takoj, ko sem prišla v Lineo, sem bila navdušena nad prostorom, puncami, ki tam delajo, energijo…vsem!

Nikoli ne bom pozabila, ko sem začela trenirati v Linea Snelli, me je desna noga zelo bolela in z njo nisem mogla trenirati tako kot z levo. To sem povedala Ani, ona pa mi je odgovorila, naj se čim bolj potrudim in da me bo noga v kratkem nehala boleti. Takrat sem si rekla, da Ančica nima pojma o čem govori in ne ve, kako resno me boli noga in da bolečina zagotovo ne bo tako zlahka minila.

Telovadba trikrat na teden in bolečina je izginila.

Po približno dveh tednih redne vadbe trikrat na teden, sta me desni kolk in desna noga povsem nehala boleti! Ne morem opisati te sreče, vse zmorem, nič me ne boli!

V teh dveh mesecih vadbe sem shujšala za 4 kg, počutim se odlično in oblačila mi stojijo popolnoma drugače kot prej. Iskreno povedano, nisem ena tistih, ki veliko pozornost posveča prehrani, vendar sem sprejela nekaj osnovnih napotkov in pravil. Izogibam se ogljikovim hidratom, sladkorju in pozni večerji.

Dekleta so mi ves čas govorila: “Irena, si zajtrkovala?”… “Nisem…”… “Moraš zajtrkovati!”. In tako sem končno začela za zajtrk jesti jogurt in kos polnozrnatega kruha…in to je moja odrešitev.

Pred kakšnimi 10 dnevi sem zagotovo spoznala, kako zelo obožujem Lineo in kako zelo je postala sestavni del mojega življenja. Bil je petek zjutraj in pred sabo sem imela dva težka delovna dneva po 10 ur. Moje delo je stoječe, tako da je včasih res težko. Ko sem se zbudila, se mi ni prav dalo usesti v avto in se odpeljati na drugo stran mesta na telovadbo. Vendar sem se že naslednjo sekundo ujela, da sem si rekla: »Irena, če ne greš zdaj telovaditi v Lineo, ne boš imela energije in ne boš mogla svojega dela ta dva dni pravilno opravljati! “.

Obožujem Linea Snello, obožujem dekleta, ki delajo tam, najbolj pa uživam v termo blazini.

Iz srca hvala, ker obstajate!

 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!