Mirjana Brišnik

"Sedaj se počutim, kot da bi spet imela 30 let."

V treh mesecih in pol sem izgubila 13 kg in 128 cm! Sedaj se počutim, kot da bi spet imela 30 let. In veseli me občutek, ko tudi drugi opazijo, da sem izgubila odvečne kilograme.

Mirjana Brišnik

Zdravo. Moje ime je Mirjana, vendar me vsi kličejo Loti.

Sem mama dvema odraslima hčerama in babica trem vnukom – Niki, Oskarju in Lanu. Do 50. leta sem bila v odlični formi, potem pa je šlo navzdol.

Gospa Mirjana pred odločitvijo za preobrazbo

Stres v službi, menopavza… so prinesli svoje. Želela sem biti spet takšna, kot sem bila in razmišljala sem, kako bi lahko izgubila odvečne kilograme. Ob brskanju po socialnih omrežjih sem zasledila program Linee Snelle in prebrala zgodbo znanke.

Rekla sem si ”kar bo pa bo”! In se pred novim letom, še v veselem decembru, odločila za celostno preobrazbo v Linei Snelli.

Takoj sem poklicala in se naročila na brezplačni posvet v center Linea Snella Velenje.

V centru Linea Snella sem bila sprejeta zelo prijazno. Kljub temu pa mi je bilo zelo nerodno stopiti na tehtnico. Presenečeno sem ugotovila, da moja domača tehtnica ne kaže prav – evo, še več kg sem imela!

V Thermoslimu je vadila dvakrat tedensko po 25 minut

Opravili so mi vse meritve in moja pot v Linea Snelli se je začela. Dobila sem tudi seznam priporočenih živil in copate Linea Snella. Najbolj me je navdušilo, da nisem dobila diete, pač pa zgolj jedilnik, s pomočjo katerega sem jedla večkrat, vendar uravnoteženo prehrano. Po njej nikoli nisem bila lačna. Iskreno nisem čisto verjela, da bom kilograme izgubila ravno z lahkoto! Pa vendar sem iz prehrane izločila bel sladkor, bel kruh in vse sladkarije ter Linea Snello obiskovala 2x tedensko po 1 uro… brez pomisleka »danes se mi pa ne ljubi«.

Po vadbi vedno sledi še sproščanje in učvrščevanje kože v savni Bodywarm

V treh mesecih in pol sem izgubila 13 kg in 128 cm!

Moji vtisi iz centra? Linea Snella ima res posebno energijo, dobro glasbo, ki jo imam še posebej rada, aroma terapijo ter nasmejane terapevtke Lejlo, Sašo in Špelo! V Termoslimu sem pod infrardečimi žarki in temperaturo 37 stopinj brez problemov telovadila po predpisanem programu, saj vadba ni bila težka.

Najlepši del pa je bil vedno savna Bodywarm. Že v dveh mesecih sem opazila ogromno razliko. Danes lahko oblečem stara oblačila, ki jih prej več let nisem mogla. Po Linea Snelli se je moje zdravje in splošno počutje močno izboljšalo. Sem samozavestna, imam več energije in volje za vsa opravila. Jem, ampak kljub temu hujšam. Zanimivo, a ne? 🙂

Po Linea Snella preobrazbi – sijoča in prerojena gospa Mirjana

Sedaj se počutim, kot da bi spet imela 30 let in veseli me občutek, ko tudi drugi opazijo, da sem izgubila odvečne kilograme.

Telovadba v Linea Snelli res ni naporna, skupaj s spremembami v življenjskem slogu pa prinese ogromne spremembe. Priporočala bi jo vsaki ženski, ki želi narediti nekaj zase.

Mirjana Brišnik, april 2024

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Uporabljene terapije:

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!