Alenka Žigon

"V resnici še zdaleč ne gre le za hujšanje. Gre za izboljšanje samopodobe, počutja in zdravja ter pridobivanje večje življenjske energije in samozavesti."

“V treh mesecih sem izgubila 10 kilogramov in 104 centimetre skupnega obsega. S tem pa dosegla svojo želeno težo. Ob tem nikoli nisem bila lačna. Vadba pa je bila prilagojena prav meni.”

Alenka Žigon

Zdravo, sem Alenka, mama odrasle hčerke.

Preden sem se odločila za Linea Snello, sem obiskovala vodene vadbe, kolesarila ter se gibala v naravi. Zaradi hitrega tempa življenja, stresa in telesnih sprememb pri ženskah v srednjih letih so se tudi pri meni začeli pojavljati izzivi z odvečnimi kilogrami. In to kljub redni, vsaj 1 krat tedenski vodeni vadbi.

Zaradi povečane telesne teže sem bila nezadovoljna s svojim videzom, nesamozavestna in začela sem nositi bolj ohlapna oblačila.

Gospa Alenka pred Linea Snella preobrazbo

Moje počutje? Občutek nemoči je bil vseprisoten…

Bila sem obupana pri vsakem nakupu oblačil in nenehno sem se izogibala kopalkam. Moja samozavest je bila na dnu, počutila sem se neprijetno v lastni koži.

Spomin na prejšnje čase

Nato pa sem na družbenem omrežju zasledila objavo centrov Linea Snella. In še kar nekaj časa sem potrebovala, da sem se odločila, da jih kontaktiram. Bila sem namreč precej skeptična.

Pa vendar sem dočakala svoj prelomni trenutek! Po brezplačnem posvetu  v centru Linea Snella Velenje sem se odločila za vodeno hujšanje in preoblikovanje telesa.

Kaj naj rečem… preprosto čutila sem, da bo to ključno za izboljšanje mojega počutja in samopodobe.

Želela sem si ponovno pridobiti nadzor nad svojim življenjem in se počutiti dobro v svojem telesu.

V centru Linea Snella me je pričakalo zelo prijazno strokovno osebje. Poslušali so moje želje, pridobili anamnezo moje telesne teže in mi pripravili najcelovitejši, individualni program Snelly Star.

Svetovali so mi glede uravnotežene prehrane in razložili proces učinkovitega in varnega hujšanja.

Pozitivno sem bila presenečena nad tem, da nisem dobila diete…

Stroge diete se namreč pri meni niso nikoli obnesle. V Linea Snelli so mi priporočili raznovrstno, uravnoteženo prehrano, pravilen urnik prehranjevanja in malo manjše obroke. Pri kosilu sem se prej vedno najedla do sitega oz., v resnici, prenajedla.

Gospa Alenka je bila navdušena, da sta za preobrazbo zadostovali le dve uri tedensko.

No ja, proces hujšanja mi je bil včasih tudi izziv. Vendar sem se držala načrta uravnotežene prehrane in dvakrat tedensko hodila na le 25 minutno vadbo pod infrardečimi žarki v Linea Snello. Temu pa je vsakič sledilo še razvajanje in učvrščevanje kože v individualni savni Bodywarm. Hja, to pa je bil res pravi užitek! 🙂

Program vadbe je bil konkretno prilagojen mojim željam glede preoblikovanja telesa…

In moram reči, da vadba ni bila prenaporna, prav nasprotno. Seveda pa so prišli tudi dnevi, ko sem bila utrujena in nerazpoložena za vadbo. Kljub temu pa je vse lažje, ko imaš ob sebi prijazne in strokovne terapevtke, ki te ob takšnih dnevih razvedrijo in spravijo v smeh.

Kmalu sem opazila konkretne rezultate pozitivne spremembe in to me je motiviralo, da sem vztrajala naprej…

Poleg izgube kilogramov in obsega sem opazila tudi to, da je koža postala bolj napeta in mehka.

Vadbi je vedno sledilo še sproščanje in učvrščevanje kože v savni Bodywarm.

V Thermoslimu in savni Bodywarm sem zares uživala, saj sem občutila, kako se moje telo preoblikuje, čisti in sprošča. To je bil del procesa, ki mi je pomagal izboljšati moje počutje in zagotovil vidne rezultate.

V treh mesecih sem izgubila 10 kg in 104 cm ter dosegla svojo želeno težo!

Najbolj pomembno pa mi je bilo, da nisem bila nikoli lačna in da je bil plan program preoblikovanja telesa prilagojen posebej meni.

Vsaki ženski, ki čuti, da je prišel čas, da naredi nekaj zase, TOPLO PRIPOROČAM preoblikovanje telesa oz. hujšanje.

Gre za bistveno več kot le fizično spremembo. Gre za izboljšanje samopodobe, počutja in zdravja ter pridobivanje večje življenjske energije in samozavesti. VREDNO JE!

Gospa Alenka s svojo osebno Linea Snella terapevtko.

Opažam namreč, da imam več energije, manj sem utrujena in težave v življenju zaradi dobre energije tudi lažje prenašam.

Alenka Žigon, marec 2024

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Uporabljene terapije:

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!