Slađana Rumpl

»Moja preobrazba se je začela nekega jutra. Prepovedala sem si besedo »nemogoče«. Odločila sem se, da ne bom nikoli več tako razočarala sama sebe. Prisegla sem si, da v bodoče ta mlada, uspešna ženska ne bo več poznala nepotrebnih meja!«

Slađana Rumpl

“Fotografije prej in potem so lahko zelo koristne in povedo celotno zgodbo posameznika.”

No, na žalost te fotografije redko prikazujejo malenkosti, ki naredijo ogromno razliko: spremembo v načinu razmišljanja, načinu odnosa do hrane, treninga in svojega telesa. No, če bi se preko fotografije lahko prenesel celoten paket, sem prepričana, da bi vsi vi, ki v tem trenutku to berete, občutili razliko, do katere je prišlo tekom moje zgodbe.

Nisem oseba, ki rada veliko planira. Uživam v trenutku, razveseljujejo me malenkosti, ki dajejo življenju pomen in ne obremenjujem se s prihodnostjo ali preteklostjo. Ampak, da bi lažje razumeli, kaj je tisto, kar me je spodbudilo k spremembi, se moramo vrniti v preteklost.

Od malih nog je bil moj vzdevek »mravljica«… vedno drobne postave in zelo energična.

Prepričana sem, da bi bila, če bi se rodila v tem desetletju, označena kot otrok z motnjo pozornosti in ne samo revmatoidnim artritisom kot življenjskim sopotnikom. Od mladih nog sem se ukvarjala s športom in folkloro… kolikor mi je pač dopuščala moja avtoimunska bolezen.

Te aktivnosti so mi zelo pomagale pri razvoju in kasneje pri preživljanju pubertete ter upravljanju razpoloženjskih nihanj. Na ta način sem lahko ustrezno usmerila svoj višek energije. Po končani srednji šoli sem živela v študentskem domu, kjer je bila hrana večinoma iz menze. Celodnevne študijske obveznosti so me pripeljale do tega, da sem se najpogosteje prehranjevala s sendviči in pizzo. Ko je minilo nekaj časa, sem ozavestila, da je sprememba neizogibna in da me bo tak način prehranjevanja na dolgi rok precej drago stal. Zgodaj sem začela z eksperimentiranjem v kuhinji. Vendar so se moji eksperimenti vedno končali pri tisti jedi, ki se mi je zdela okusna in tudi finančno sprejemljiva.

Z odraščanjem sem… ob delu, ki ga opravljam, napovedi horoskopa, položaju zvezd in podobno… postala pravi gurman. Še danes sem gurman, hedonist in temu se nikoli nisem bila pripravljen odpovedati. V kombinaciji z mojo novo spremljevalko, kortikosteroidno terapijo, je moje »gurmanstvo« doseglo popolnoma nove dimenzije. »Čez noč« sem pridobila kar 25 kilogramov.

Na svetu praktično ni diete, ki je nisem preizkusila. Pripravljena sem bila popiti vse čarobne napitke, da bi se le vrnila na prejšnje stanje.

No, po vseh neuspešnih poskusih sem tonila nazaj v obup. Seveda da imam doma ogledalo in seveda sem mimo njega skoraj tekla. Enostavno sem se sprijaznila z dejstvom, da dokler ne preneham s terapijo, ne morem vplivati na svoje kilograme. Prepustila sem se in predvsem čakala na boljše dni. Po nekaj letih me je obsijalo sonce, ukinili so mi terapijo, jaz pa sem zbrala pogum, pomislila na tehtnico in ji posvetila nekaj sekund svojega življenja.

Visoka sem 157cm. Leta dolgo sem se prepričevala, da je višek kilogramov manjši od dejanskega. Tistega jutra (31.12.2018) pa sem se odločila, da bom na skrivaj sama pogledala številko na tehtnici. Tega usodnega jutra se je začela moja preobrazba. Sama sebi sem prepovedala besedo »nemogoče« in se odločila, da se nikoli več ne bom tako razočarala. Prisegla sem si, da ta mlada, uspešna ženska ne bo več poznala meja!

Meje stojijo tam, kjer si jih postavimo sami. Odločila sem se, da jaz svoje umaknem in vidim, do kam bom prišla in kaj mi bo to prineslo.

Začela sem spremljati svojo prehrano, zmanjšala sem vnos enostavnih ogljikovih hidratov in se začela gibati največ, kot sem se lahko, glede na moje zdravstveno stanje.

Bila sem prepričana, da tiste bombastične transformacije, kjer ljudje shujšajo do neprepoznavnosti ne obstajajo. Da je to čisti marketing in Photoshop. Potem pa sem nekega večera poslušala zgodbo svoje prijateljice, podrobnosti njene življenjske preobrazbe in o izgubi vrtoglavih 20 kilogramov. V tistem trenutku sem jo poklicala, da izvem vse detajle in čarobno formulo, s pomočjo katere je mogoče doseči tak rezultat. To je bil drugi pomemben trenutek od začetka moje preobrazbe – takrat sem izvedela za Linea Snello.

Nemudoma sem se naročila na brezplačen posvet. Že čez nekaj dni sem spoznala Snelly terapevtke, ki so bile prečudovite. Vendar tudi zelo iskrene, ker so se mi upale povedati resnico direktno v oči.

Čeprav sem do takrat že sama izgubila 10 kilogramov, sem se odločila nadaljevati s pomočjo Linea Snelle in te odločitve nisem nikoli obžalovala.

Snelly terapevtke so mi ogromno pomagale na moji poti. Vpeljale so me v uravnoteženo prehrano, spodbudile, da se več gibam in začnem sprejemati svoje telo takšno, kakršno je ter ga istočasno preoblikovati, kot si želim.

Nato pa sem morala na operacijo kolka. Sledila je rehabilitacija, ki je trajala dva meseca. To je bila še ena priložnost, da »kiksnem«. Vendar sem tudi to bitko zmagala! Med rehabilitacijo sem spoznala čudovite ljudi, ki so postopoma postali del mojega življenja in me, skupaj z ekipo Linea Snelle, vestno spodbujali. S tem so mi pomagali uresničiti vsak cilj, ki sem si ga zadala.

Sledil je “lockdown” in vsak dan sem samo opazovala ljudi, ki se pritožujejo in jedo, kar jim je prišlo pod roko. Vse s ciljem tolažbe zaradi zaprtja. Tudi sama bi lahko tako zašla s poti. Vendar je bil moj cilj jasen in začela sem vsakodnevno telovaditi. Po odprtju družbe pa sem nadaljevala svoj Snelly Star program v Linea Snelli in bila vedno bliže svojemu cilju. Trening in uravnotežena prehrana sta postala moj način življenja, nekaj kar je potrebno za mojo srečo in zadovoljstvo. Poleg treningov s terapevtkami v Linea Snelli sem obiskovala še dodatne treninge za moč in moj današnji rezultat je viden na fotografiji »potem«.

 

Težka pot me je pripeljala “do zvezd” in vrtoglave izgube 37 kilogramov ter 204 centimetrov!!

Pot je bila včasih težka. Vendar sem hvaležna večnemu optimizmu vseh prekrasnih in navdihujočih ljudi, ki so bili ob meni med tem procesom.

 

“Terapevtke iz Linea Snelle so bile ob meni ves čas moje preobrazbe. Za to sem jim izjemno hvaležna. Mislim, da bi bila moja pot brez njih veliko težja. Linea Snella je oaza za ženske, ki skrbijo ali želijo skrbeti zase. Vse, ne glede na vsakodnevne obveznosti, si zaslužimo malo časa zase in jaz ne poznam boljšega mesta in okolja za to, kot je Linea Snella.”

Slađana Rumpl

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe. Rezervirajte še danes svoj brezplačen posvet v svojem najbližjem centru.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!