Silvia Radman

» Moj največji izziv je bil eno uro na dan posvetiti samo sebi.«

Silvia Radman

Pozdravljeni, moje ime je Silvia.

Na žalost nikoli nisem bila ena tistih, ki lahko pojedo vse, njihova postava pa ostane enaka. Ne glede na to, sem vedno nekako uspela vzdrževati svojo telesno težo.

Potem pa se je dve leti nazaj začelo dogajati, da so se moji kilogrami enostavno začeli višati. Pravijo, da vstop v štirideseta prinese svoje…

Seveda so tudi nova služba, manj fizične aktivnosti in stres doprinesli svoje.

Lansko leto sem si enostavno rekla, da moram nekaj narediti, da tako ne gre več naprej, ker to več nisem jaz.

Odločitev je bila sprejeta!

Spuščam se v borbo s kilogrami in želim spet postati »stara jaz« ! Vedela sem, da sama ne bom uspela in na spletu sem odkrila center Linea Snella.

Prijavila sem se na brezplačen posvet, kmalu so me poklicali in dogovorila sem se za termin. Tako se je začela moja preobrazba. Opravile sva meritve in se pogovorile o mojih navadah prehranjevanja. Velik izziv mi je predstavljalo to, da moram najti eno uro časa, zase in to kar 2-3x tedensko. Seveda sem morala spremeniti tudi prehrano.

Dobila sem načrt prehranjevanja. Na začetku sem imela kar nekaj težam s tem, da sem se navadila na spremembe, vendar mi je uspelo. Čez čas je vadba v thermoslimu, thermobiku in sproščanje v savni postalo nekaj, brez česar moj teden ni bil izpopolnjen.

Srečevala sem se z veliko izzivi, kot so bila različna praznovanja, kjer sem morala biti odločna in pred očmi sem imela samo svoj cilj.

 

 

V veliko pomoč so mi bile tudi odlične terapevtke v Linea Snelli, ki so mi nesebično dajale nasvete, me motivirale in spodbujale, ko mi je bilo težko. Brez njih bi bila dandanes težko takšna, kakršna sem- nasmejana, optimistična, vesela in pred vsem zadovoljna z svojim izgledom.

Silvia Radman

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!