Vanja Pinter

Naj povem, da v Linea Snelli ne gre za nobeno stradanje. Jedilnik je prav super. V njem ni večjih omejitev, pač pa zgolj usmeritve, ki mi omogočajo, da v hrani še vedno UŽIVAM.

Vanja Pinter

Živjo! Moje ime je Vanja Pinter.

V center Linea Snella Velenje sem prišla, ker sem želela predvsem preoblikovati telo… 

Najbolj me je motil trebuh. Zaradi obsega v trebuhu sem se počutila grozno – najbolj poleti, ko je bilo treba skočiti v kopalke. Vedno sem nosila ohlapne obleke in se skrivala na fotografijah. Poskusila sem že z raznimi drugimi metodami, vendar žal neuspešno. Moj namen ni bil izgubiti kilograme, samo preoblikovati telo.

Saj si verjetno lahko zamislite… 4 otroci, leta in manj gibanja so pripomogli k mojemu prejšnjemu izgledu. Pri kateremu posledično neke velike samozavesti ni bilo.

Foto spomin – gospa Vanja pred preobrazbo.

Resnično sem si želela najti hitro in predvsem zanesljivo rešitev.

Tako sem se pred poletjem odločila za brezplačen posvet v centru Linea Snella Velenje, saj je bil ta, izmed vseh centrov Linea Snella v Sloveniji, meni najbližji. Z vodjo centra, terapevtko Lejlo, sva se  dogovorili za 2-mesečni program Snelly Lifestyle. Ta je, poleg vadbe in prehranskega svetovanja, že vključeval tudi številne najsodobnejše tretmaje za preoblikovanje telesa. Tako sva dodatno izbrali še ultrazvočno kavitacijo, da bi  še lažje in hitreje prišla do želene postave.

Do cilja sem prišla brez stradanja… to mi je bilo res ekstremno pomembno.

Poleg redne vadbe v centru (le 25 minut, 2 krat tedensko) sem uvedla tudi uravnotežen način prehranjevanja, ki mi je bil predstavljen že na začetku programa. Tega sistema se držim še danes. Naj povem, da tukaj ne gre za nobeno stradanje, ampak je jedilnik prav super! V njem ni večjih omejitev, pač pa zgolj usmeritve, ki mi omogočajo, da v hrani še vedno uživam.

Gospa Vanja med 25 minutno vadbo v Thermoslimu. Tako je porabila kar do 1300 kcal na terapijo.

Že v dobrem mesecu sem izgubila 5 kilogramov in kar 38 centimetrov.

Predvsem pa sem, kot sem si najbolj želela, celostno preoblikovala svoje telo.

Po končanem rednem programu je moje počutje bistveno boljše, imam veliko več energije in samozavesti. Skok v kopalke pa je bil letos mnooogooo lažji. Prav tako pa lahko končno ponovno oblečem tudi bolj oprijeta oblačila! Zmaga”! 🙂

V centru sem se počutila zelo prijetno in dobrodošlo. Terapevtki sta odlični in energija v samem centru je naravnost super!


Vanja Pinter v centru Linea Snella Velenje

V svojem telesu telesu se sedaj počutim absolutno bolje. Kar je najboljša nagrada za trud.

Linea Snella ni le mesto za izgubljanje odvečnih kilogramov, ampak tudi za preoblikovanje telesa na mestih, kjer si to najbolj želimo. Osebno preverjeno, PRIPOROČAM vsem, ki si želite posvetiti sebi!

Vanja Pinter, september 2023

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!