Marina Han

Čas je mineval, kilogrami so se počasi, a vztrajno topili in moji sreči ni bilo konca.

Marina Han

Moja zgodba se je začela konec marca 2017. Takrat sem imela že kar precejšnje število kilogramov, natančneje 101 kg, o katerih nisem kaj dosti razmišljala, so pa o njih razmišljali vsi okoli mene.

Čeprav se z njimi nisem veliko obremenjevala, so me zelo mučili utrujenost, oslabelost, kronični gastritis, bolečine v sklepih in splošna negibnost, diet pa sem poskusila že ogromno in moram priznati, da je ni bilo diete, ki je ne bi preizkusila. Nekatere so bile bolj uspešne, druge manj, a po vseh teh dietah je bil končni rezultat enak: jo-jo efekt, kjer se kilogrami spet vračajo.

Največji problem je neredna prehrana.

Sama prehrana mi ni predstavljala velikega problema, ker sama ne jem veliko stvari (na primer testenin in riža). Največja težava je neredna prehrana, pekovski izdelki in seveda torte, čokolada in sladoled.

In ravno pri teh zadnjih živilih nisem imela mej.

Ker sem se v mladosti ukvarjala s plesom, me tudi tak način prehranjevanja ni kaj dosti motil, po prvi nosečnosti v poznih tridesetih pa sem opazila, da kilogrami še vedno ne gredo navzdol tako, kot sem si zamislila.

V štiridesetih letih je postalo vse težje nadzorovati težo.

Čeprav sem se prepričevala, da načeloma ne jem veliko, sem vedno težje posegala po oblačilih, ki sem jih imela v omari, opazila pa sem, da v moji najljubši trgovini, ne najdem več oblačil, ki bi mi bila prav.

Največji problem je prišel, ko se mi je krvni sladkor precej dvignil in takrat me je začelo skrbeti, a nisem začela s spremembo, ker nisem vedela kako – vedela le, da moram nekaj narediti.

Slučajno sem v pogovoru s prijateljico omenila, da mi je težko in da nimam moči ter da bi rada izgubila kakšen kilogram, a sem bila že od začetka prepričana, da bo spet vse zaman.

Sploh nisem vedela, da sta se o meni že pogovarjali mama in prijateljica, ki je bila takrat tudi sama obiskovalka Linea Snelle in je do takrat shujšala že deset kg, potem pa ji je mama rekla, naj me prijavi, da bom zagotovo prišla, tudi če samo na ogled. Rekla sem si dobro, bom poskusila, vendar nisem prepričana, da bo imelo kakšen učinek.

Ko sem začela, se mi je vse zdelo kot nedosegljivo vesolje.

Tako sem prišla v Lineo, kjer me je sprejela Ana. Izmerila me je, stehtala in rekla, da bi bila moja idealna teža okoli 72 kg in me vprašala, koliko kilogramov bi rada tehtala? Kot iz jasnega sem rekel 65 do 67 kg! V sebi sem skoraj umrla od smeha, ker se mi je to, kar je prišlo iz ust, zdelo kot nedosegljivo vesolje.

Rekel sem tudi, da nisem prepričana o vsem tem, ampak da bom poskusila tudi to. Najpomembneje mi je bilo, da se mi gastritis umiri in da se sladkor v krvi uredi, za ostalo pa mi je bilo dokaj vseeno ali bo uspešno ali ne (Ana je rekla, da je vse mogoče – potem moram verjeti 🙂 ).

In tako sem začela počasi in zanesljivo.

Na začetku mi je bilo zelo težko in se nisem mogla »vživeti« v celotno zgodbo. Potem pa sem čez nekaj časa uredila stvari v glavi in ​​kilogrami so začeli padati. Na začetku je hujšanje potekalo nekoliko hitreje, nato pa se je za nekaj časa nekoliko ustavilo, vendar smo ob srčni pomoči deklet iz Linea Snella spet krenili z mrtve točke.

Mislim, da nikoli ne bom pozabila Heleninih besed, ko me je v šali vprašala “koliko mesecev boš pri nas?” Na to sem kot iz topa izstrelila: “Za vedno bom zraven” in to sem tudi mislila v tistem trenutku.

A čas je mineval, kilogrami so se počasi, a vztrajno topili in moji sreči ni bilo konca.

Evo, počasi se bliža enajsti mesec druženja s čudovito ekipo deklet Linea Snella in v tem obdobju mi ​​je uspelo izgubiti 26 kilogramov in 146 cm.

Nisem še dosegla cilja, a sem že zelo zadovoljna s svojim videzom, imam veliko energije, nisem utrujena in ponovno se lahko ukvarjam s športnimi aktivnostmi, ne da bi se počutila težko in utrujeno.

In ja, najpomembnejše je to, da odkar sem na dieti in telovadim v Linea Snelli, nimam več gastritisa in nisem vzela niti ene tablete že enajst mesecev, krvni sladkor pa imam 4,5 – sem srečna ženska. :-)))

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!